Cresterea copilului

#organizare botez #broderii #botez #traditii

Botez ca-n povesti, trusouri ca-n basme

Daca te numeri si tu printre parintii care isi doresc un trusou special pe care micutii lor sa-l poarte cu ocazia botezului, daca iti place sa ii oferi copilului tau tot ceea ce este mai bun si mai de calitate si daca vrei sa te diferentiezi cu aceasta ocazie, te afli in locul potrivit.

Atelierele Cris iti pun la dispozitie o gama diversificata de trusouri si accesorii pentru botez, care mai de care mai ingenioase si mai delicate. Iata doar cateva dintre optiunile pe care ti le ofera:

Broderii delicate

Broderiile diafane si migaloase vor conferi trusoului de botez o nota aparte. La Atelierele Cris poti opta pentru unele personalizate, la comanda, in functie de tematica pe care o alegi pentru botezul micutului tau. Costumasul se va pastra foarte bine in timp si va deveni un suvenir important pentru intreaga familie.

Ingeri pazitori

Unice pe piata din Romania, trusourile pentru botez din gama Angelica sunt menite sa puna in valoare puritatea si inocenta copilariei. Vei putea opta pentru modele cu ingerasi si crini - simbolul buneivestiri, pentru ingerasi cu stea - care semnifica protectia, pentru ingerasi si porumbei - care ii vor aduce copilului tau gratia divina. Modelele sunt variate si fiecare are simbolistica proprie, asa ca nu-ti ramane decat sa-ti alegi trusoul preferat din aceasta gama.

Personaje simpatice

Vrei ca micutul tau sa aiba un trusou pentru botez care sa-l transforme in buburuza, pisicuta sau unicorn? Nimic mai simplu! Gama Personajele Preferate iti sta la dispozitie cu o multime de costume care intruchipeaza toate aceste personaje si multe altele. Cu ajutorul lor, vei putea alege o tematica pentru petrecerea de botez si ii vei impresiona pe invitatii tai.

Traditie si autenticitate

Motivele traditionale romanesti cu simboluri stravechi pot fi acum comandate din gama Botezului Traditional pusa la dispozitie de catre Atelierele Cris. In plus, tot de pe  cris-mag.ro iti vei putea achizitiona lumanarile de botez si le vei putea personaliza astfel incat sa respecte tematica aleasa si mai poti opta pentru amplasarea altor broderii decorative pe trusoul de botez, pentru a-l transforma intr-un produs unic si original.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului