Cresterea copilului

#fete #mos nicolae #cadou

Cadouri de Mos Nicolae pentru fetite

Copiii se bucura in acest moment doar la gandul ca in numai cateva zile, Mos Nicolae le va lasa daruri minunate in ghetute. Daca ai o fetita nerabdatoare, pe langa dulciurile clasice, ii poti oferi un cadou de neuitat. Iata cateva sugestii de cadouri care o vor bucura pe fetita ta.


Jurnal


Orice fetita isi doreste sa aiba un jurnal in care sa isi noteze toate lcrurile care i s-au intamplat sau care si le doreste. Jurnalul este un cadou potrivit atunci cand bugetul este unul  redus, insa fetita ta se va bucura foarte mult atunci cand il va vedea.


Telefon mobil


In cazul in care fetita ta isi doreste un telefon mobil, iar tu iti doresti sa i-l oferi, poti opta pentru un aparat care arata ca o jucarie, dar care de fapt este un aparat perfect functional. Telefonul functioneaza in toate retelele de telefonie mobila din tara, nu are ecran de afisare pentru a preveni utilizarea excesiva si are 4 apelari pre-definite, astfel incat sa fie eliminate apelarile gresite sau costurile suplimentare, dar si pentru ca  in acest fel copilul va putea intra rapid in contact cu unul dintre parinti.


carucior pentru papusi


Carucioarele pentru papusi sunt o adevarata incantare pentru micile printese. Fetitelor le place sa se joace de-a „mama” si sa aiba grija de o papusa pe care sa o considere bebelusul lor. Chiar daca nu realizeaza prea bine ce inseamna acest lucru, ele se bucura doar ca pot si ele sa plimbe  un carucior in care se afla ceva mai mic decat ele.


Un animalut


Un catelus, o pisicuta sau un cadou pe care il poti oferi copilului tau, iar daca nu ai un buget suficient de mare, poti incerca sa cauti pe site-urile de adoptii. Sunt foarte multe persoane care doneaza pui de catei, pisici sau alte animalute domestice.


Un animalut  o va responsabiliza pe fetita, mai ales daca ii spui ca poate pastra animalul numai daca promite ca va avea tot timpul grija de el.


Casuta de papusi


Din aceeasi categorie cu caruciorul pentru bebelusi, casuta de papusi este un cadou care o va bucura nespus pe fetita. Aceste jucarii au o marime suficient de mare incat copila sa se joace in voie si sa decoreze chiar interiorul „apartamentului”.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare