Cresterea copilului

#cadou #copil #baietel #craciun #sarbatori

Cadouri pentru baietei in functie de personalitate

Sarbatorile de iarna se apropie cu pasi repezi, iar micutul tau asteapta cu ardoare primirea cadourilor. Pentru el, venirea lui Mos Nicolae sau Mos Craciun este un moment pe care l-a asteptat un an intreg. Daca vrei sa-l recompensezi pentru notele bune de la scoala si pentru ca a fost cuminte, fa-l fericit cu un cadou potrivit personalitatii si pasiunilor lui.
1 Baietelul „cercetas”
Copilul tau este pasionat de tot ceea ce inseamna explorarea naturii, este un mic temerar care vrea sa cunoasca tot ce se intampla cu mediul inconjurator? Aceasta curiozitate de a dezvolta lumea trebuie incurajata daca vrei sa ai un copil sanatos, inteligent, sociabil si cu pofta de viata.
Trusa pentru sapaturi arheologice
O trusa pentru sapaturi arheologice este un cadou excelent pentru un copil care iubeste istoria, fascinat de legendele si povestirile despre stramosii nostri. Baietelul va explora cu o dorinta extraordinara acest pamant stancos special imbogatit cu pietre pretioase si fosile autentice. Un astfel de cadou este potrivit pentru un copil de + 6 ani.
Statie meteo
Inca din primii ani de viata, in mintea copilului apar tot felul de curiozitati legate de vreme. Cu siguranta, orice parinte a fost nevoit sa raspunda la intrebari de genul „De ce ploua?” sau „De unde vine ploaia?”. Pentru a-l face pe micut sa inteleaga mai bine ce se intampla cu fenomenele meteo, ofera-i in dar o statie meteo care sa-i ofere detalii despre vant, ploaie, temperatura de afara, poluare etc. Varsta: +7 ani.
2 Baietelul sportiv
Pasiunea pentru sport este evidenta in perioada copilariei. In special baieteilor, le place sa alerge, sa se catere, sa-si demonstreze forta si sa depaseasca recorduri. De Sfantul Nicolae sau de Craciun, un cadou foarte potrivit pentru baietelul tau este fara indoiala... o oportunitate de a face miscare.
Poarta de fotbal pliabila
Terenul de fotbal este „prietenul” cel mai bun al copilului tau? Dezvolta-i aceasta pasiune cumparandu-i o poarta de fotbal pliabila, pe care o poti instala atat afara in curte, cat si in casa pe timpul iernii. Vei scapa astfel de teama geamurilor sparte de la usa sau de la ferestre, deoarece dimensiunea si materialul permite captarea mingiei. Varsta: + 3 ani.
Cos de baschet
Daca vrei ca baietelul tau sa se dezvolte armonios si in viitor sa fie un adolescent cu un corp frumos, atunci opteaza pentru un cadou care sa-l ajute in acest sens. Un cos de baschet cu inaltime reglabila, care poate fi montat si transportat cu usurinta atat acasa, cat si in vacanta, va fi un cadou excelent pentru micutul tau. Varsta: +3 ani.
3 Baietelul artist
Inca din primii ani de viata, copilul va explora orice posibilitate de joaca care-i starneste interesul. Daca observi ca este atras de lucruri artistice precum pictura, muzica, mass-media, arta fotografica , incearca sa-i dezvolti aceasta pasiune. Sarbatorile de iarna sunt un prilej excelent pentru a-i face o surpriza... de zile mari.
Set de tobe
Baietelul tau iubitor de muzica va aprecia din plin un set de tobe. Pe langa faptul ca invata sa cante la un instrument, face si miscare fizica necesara pentru dezvoltarea armonioasa a corpului, datorita efortului depus in timp ce bate la tobe. Varsta: +3 ani.


Kit de magie
Baietelul tau adora sa fie in centrul atentiei, indiferent ca este in familie sau intre prieteni? Cadoul potrivit pentru el este un kit de magie, cu care sa faca un spectacol impresionant bazat pe trucuri speciale. Trusa de magie contine cateva obiecte speciale si instructiunile de folosire cu care baietelul tau se va face remarcat la diverse petreceri, zile de nastere ale colegilor etc. Varsta: +7 ani.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului