Cresterea copilului

Cadouri pentru copii de Mos Nicolae

Mos Nicolae este o sarbatoare perfecta pentru a-l face fericit pe copilul tau. Chiar daca a aflat sau nu ca Mos Nicolae nu exista in realitate, cu siguranta se asteapta sa primeasca un cadou.  Asadar, daca “Mosul” nu are inca un cadou pentru micutul tau, mai are cateva zile la dispozitie sa o faca. Iata cateva idei inedite de cadouri care sa-i aduca zambetul pe buze copilului tau.

1 Cadouri pentru baieti



Playstation portabil

PlayStation Portable cunoscut si sub denumirea de PSP este o consola portabila de jocuri. Aceasta este o adevarata incantare pentru copii, dar printre fanii jocului se numara si foarte multi adulti. Consola are un ecran LCD de 4.3 inch si se afla printre cele mai complexe dispozitive de acest gen. Daca vrei sa ii faci copilului tau o mega surpriza, alege un PlayStation Portable si vei vedea fericirea pe chipul lui.



Acvariu cu pesti

In cazul in care baietelul tau este pasionat de lumea acvatica, cadoul cel mai potrivit este fara indoiala un acvariu cu pesti colorati. Acest cadou nu numai ca il va bucura foarte tare, insa ii va dezvolta simtul responsabilitatii. Asadar, odata cu acest dar, trebuie sa-i explici cum trebuie sa aiba grija de pestisori , cum trebuie sa ii hraneasca, la cat timp trebuie sa le schimbe apa etc.



Dictionar electronic

Pentru ca este intr-o perioada in care asimileaza cu usurinta foarte multe informatii, iar dictionar-ul obisnuit nu este tocmai o carte pe care sa o ai mereu la indemana, ofera-i copilului un dictionar electronic care sa il ajute sa invete mai usor limba engleza. Acesta este destul de micut si poate fi tinut in ghiozdan.

2 Cadouri pentru fete



Jurnal

Foarte multe fetite sunt incantate de ideea unui jurnal in care sa isi noteze toate gandurile, ideile, activitatile, sentimentele etc. Un jurnal este un dar potrivit, foarte practic, deoarece ii dezvolta abilitatile de comunicare in scris, creativitatea si imaginatia. Ofera-i un jurnal in culoarea preferata, eventual cu un lacatel si cheita care sa ii ofere siguranta necesara.



Tutu pentru balet 

Daca fetita ta are o inclinatie catre dans si balet, un tutu o va incanta in mod sigur. In acest fel, fetita ta isi va dori mai mult sa urmeze un curs de balet, iar la petrecerile in familie, va face un spectacol de senzatie.

 



O caseta de bijuterii

Marea majoritate a fetitelor sunt innebunite dupa cosmetice si bijuterii. Pentru ca totusi sunt prea micute pentru cosmetice, ii poti oferi o caseta cu bijuterii si eventual un inel cu o pietricica sau o pereche de cercei.  Explica-i ca acolo trebuie sa-si puna in general lucrurile de valoare, pentru a nu le pierde.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului