Cresterea copilului

#cadou #copii #sarbatori

Cadouri pentru fetite in functie de personalitate

Fetita ta este stilul printesa, gospodina sau artista desavarsita? Ei bine, atunci trebuie sa stii ca de Sarbatorile de iarna nu ii poti oferi un cadou la intamplare, ci unul care sa se potriveasca personalitatii si preocuparilor ei, dar care, in acelasi timp, sa ii dezvolte abilitatile si hobby-urile.
1 Fetita printesa
Micuta ta este o mini domnisoara delicata si foarte rafinata? Este innebunita dupa printi, printese si povesti cu final fericit? Este fascinata de fardurile si parfumurile mamei? Atunci posibilitatile de cadou sunt nenumarate. Iata doua dintre cele mai potrivite cadouri pe care i le poti face:
Castel de poveste
Un castel care vine la pachet cu o printesa si un print cu cal o va face fericita pe fetita ta. Este cadoul perfect pentru o printesa vesnic indragostita de povesti cu final fericit. Un astfel de castel va dezvolta imaginatia copilului tau, lasand mintea sa inventeze povesti care mai de care mai frumoase.
Set cosmetice
Desigur, vorbim despre cosmetice special create pentru fetite, produse care nu afecteaza in niciun fel pielea sensibila a copiilor. De obicei aceste truse sunt formate dintr-un gloss transparent, o oja care se ia dupa prima spalare si un mini parfum fara alcool.

2 Fetita gospodina
Fetita ta adora sa stea langa tine atunci cand prepari mancarea si vrea sa te ajute de fiecare data la spalatul vaselor ? Te roaga sa o lasi sa decoreze masa, mai ales atunci cand aveti invitati? Iata cateva cadouri care in mod sigur ii vor face inima sa tresalte de bucurie.
Set de cesti
Un ceai cald servit cu prajiturele este greu de refuzat chiar si de cel mai pretentios invitat. Fetita ta se va bucura foarte mult de un astfel de cadou, mai ales ca acel set va fi doar al ei si se va bucura de el fara sa ceara permisiunea parintilor. De asemenea, va fi un joc perfect pentru atunci cand prietena ei cea mai buna sa va veni in vizita.
Aragaz de jucarie
O placinta, o supa sau un ceai – toate aceste retete imaginare vor fi pregatite de micuta ta cat ai clipi. De obicei aragazul de jucarie vine insotit si de un set de recipiente pentru gatit.


3 Fetita artista
Daca fetita ta este pasionata de arta si tot ce este frumos, ar fi bine sa ii cultivi aceasta pasiune cu un cadou pe masura.
Set de pictura
Un stativ pentru planse, multa hartie, acuarele si pensule de toate dimensiunile – sunt obiectele pe care le contine un set complet de pictura. Nu trebuie sa te astepti ca fetita ta sa fie micuta Picasso, insa orice ar picta va fi absolut minunat pentru ea. In plus, se va distra foarte mult.
O camera foto
Tot de domeniul artei tine si fotografia. Ofera-i fetitei un aparat foto digital cu care sa surprinda toate lucrurile care o incanta: flori, fluturi, animale sau oameni. Desigur, trebuie sa ii explici ca trebuie sa aiba mare grija de aparat si sa-l utilizeze cu multa atentie.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului