Cresterea copilului

# sos temerile parintilor #temeri parinti #parinti

Care este cea mai mare frica a ta, ca parinte?

Fie ca sunt temeri legate de sanatate, de teama de a nu fi un bun parinte sau multe alte temeri specifice, este important sa stim ca orice parinte se confrunta cu acestea inca din momentul in care cel mic vine pe lume. Sunt stari normale si des intalnite, insa problema apare atunci cand aceste stari sunt duse la extrema.

Important este sa invatam sa le gestionam corect si sa le acceptam. Simina Angelescu - Psiholog, Psihoterapeut (psihoterapie experientiala, psihodrama), va vorbi despre cele mai intalnite temeri la parinti si cum pot fi acestea gestionate, in cadrul evenimentului "SOS. Fricile parintilor".

Teama de a nu fi un bun parinte

Probabil de multe ori te-ai gandit, mai ales cand ai vazut nemultumire in ochii copilului tau, daca ai facut tot posibilul sa fii un parinte bun si daca poti sa ii oferi mai mult. Poate sa fii mai atent la nevoile lui, sau sa ii oferi mai mult din timpul tau, sau multe altele. Sigur ai avut momente cand ti-a trecut prin minte ca nu esti un parinte bun si ca esti depasit de situatie.

Mirela Horumba, Psiholog si Psihoterapeut (psihoterapie experientiala) te va invata sa gestionezi teama de a nu fi un bun parinte si iti va explica cand poate fi aceasta productiva si cand nu.

Frici legate de sanatate: febra, alergii, intoxicatii

Ce parinte nu are temeri atunci cand se gandeste la sanatatea copiilor lui? Cati dintre parinti nu se gandesc cu groaza la momentul in care vor fi nevoiti sa se confrunte cu febra, alergiile sau intoxicatiile celui mic. Sunt temerile vesnic prezente in viata parintilor si destul de greu de gestionat, mai ales cand te confrunti cu ele.

Doamna doctor Irina Antonescu, Medic Specialist Pediatru, iti va spune la ce sa te astepti cand vine vorba de temeri legate de sanatate si cum sa le gestionezi in cel mai eficient mod.

Mai multe informatii despre temerile parintilor si solutii de gestionare ale acestora puteti afla la "SOS. Fricile parintilor", un eveniment la care oricine poate participa. "SOS. Fricile parintilor" va avea loc pe 19 aprilie la Hotel Marshal Garden, intre orele 18:00-20:00.

Pentru a participa la "SOS. Fricile parintilor", doritorii trebuie sa completeze formularul de aici.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului