Cresterea copilului

#jucarie #copil #habitat #acvariu #furnici

Castiga un habitat cu leduri pentru furnici!

Majoritatea copiilor din ziua de azi prefera sa isi petreaca timpul in fata calculatorului sau la televizor, uitand sa cunoasca mediul inconjurator si sa se bucure de acesta. Acasa.ro si ookee.ro te ajuta sa-i trezesti copilului tau interesul pentru micile vietuitoare, oferindu-i o jucarie educativa si un prilej de bucurie.

 

Acvariu …. pentru furnici

AntWorks este un acvariu cu leduri pentru furnici, in care acestea traiesc, sapa tunele si se organizeaza. Copilul poate studia indeaproape comportamentul acestora, poate sa observe ceea ce se intampla in acvariu si sa impartaseasca  cunostintele acumulate colegilor de scoala.

Castiga un AntWorks pentru tine si copilul tau!

Stiai ca fiecare furnica are un miros specific coloniei careia ii apartine? Tu ce stii despre furnici? Posteaza comentariul tau la acest articol si poti castiga unul dintre cele doua acvarii AntWorks pentru tine si copilul tau. Premiile sunt oferite de ookee.ro. Pentru a intra in posesia acestora, trebuie sa iti creezi un cont pe acasa.ro. Te poti inregistra chiar aici

Vom premia cele mai traznite si haioase comentarii!

Concursul se desfasoara in perioada 8 – 15 august, cei doi castigatori fiind anuntati pe pagina de concurs la sfarsitul fiecarei saptamani. Premiul trebuie ridicat in maxim doua saptamani de la anuntarea castigatorului.

ATENTIE! Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida iar datele personale - corecte!

Mult succes!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului