Cresterea copilului

#alegere carucioare #carucioare 3in1 #carucoare

Ce nu stiati despre carucioarele 3 in 1?

Mamicile inca din timpul sarcinii si dupa nasterea copilului sunt preocupate sa le gaseasca celor mici cele mai calitative accesorii dar si cele mai moderne care sa le indeplineasca exigentele. In acest sens au aparut aceste carucioare 3 in 1 care prin utilitatea lor dar si design-ul deosebit pe care il prezinta reusesc sa acopere toate necesitatile pe care le aveti in timpul plimbarilor cu cel mic.

Aceste carucioare 3 in 1, asa cum le spune si denumirea, sunt compuse din trei elemente care nu sunt deloc de neglijat si anume un landou, o scoica auto si o gentuta pentru transport. Primele doua sunt de neinlocuit pana la varsta de un an, motiv pentru care proaspetele mamici cauta sa le achizitioneze din timp.

Caracteristicile principale prezentate de carucioarele 3 in 1

Caracteristica cea mai deosebita pe care o prezinta aceste carucioare 3 in 1 este rezistenta intrucat sunt special concepute pentru mamicile care sunt active iar producatorii au pus accent pe utilizarea celor mai calitative materiale din care au fost construite.

Confortul este un alt element cheie pe care il prezinta acest tip de carucioare intrucat in timpul plimbarii si utilizarii caruciorului are multe functii si capacitatea de a fi rabatat in functie de necesitati astfel incat coloana copilului sa fie intr-o pozitie corecta indiferent daca doarme sau este treaz.

Siguranta, rezistenta si manevrabilitate usoara

De asemenea aceste carucioare 3 in 1 sunt astfel concepute incat sa ofere siguranta in timpul plimbarii, sa nu se rastoarne daca este manevrat intr-un anume fel. Chiar daca copilul va fi pozitionat in carucior in sezut nu va cadea intrucat sunt prevazute cu centura de siguranta cu sistem de prindere in cinci puncte. Dupa cum bine stiti un copil se va agita mult in timpul mersului si se va misca si mai mult fiind distras de lucrurile minunate pe care le descopera in jurul lui. In afara de stailitatea si siguranta pe care o prezinta, aceste carucioare 3 in 1 vin cu o serie accesorii suplimentare precum umbrele sau copertine care sa il protejeze pe copil de actiunea puternica a razelor soarelui sau ploaia.

Alte caracteristici pe care acestea le prezinta sunt fiabilitatea si manevrarea usoara, astfel ca nu veti obosi atunci cand mergeti la plimbare cu copilul impingand de zor caruciorul. Rotile moderne si manerul reversibil cu care sunt dotate aceste carucioare 3 in 1 reprezinta un plus pe care il cauta mamicile atunci cand vine vorba despre alegerea unui model de carucior.

De unde sa achizitionati carucioare la preturi avantajoase?

Daca doriti sa achizitionati si voi un astfel de carucior va asteptam pe site-ul nostru www.magazinu-mamicilor.ro pentru a putea sa va alegeti unul dintre modelele pe care le avem disponibile. Aici veti gasi totodata un raport calitate – pret de neegalat intrucat avem disponibile aceste tipuri de carucioare 3 in 1 la preturi avantajoase astfel ca veti putea sa le cumparati fara sa va faceti probleme in privinta bugetului disponibil.

Magazinul nostru online este dedicat in totalitate necesitatilor pe care le au cei mici inca de la cele mai fragede varste. Va asteptam cu cel mai mare drag in magazinul nostru online iar daca nu stiti ce sa alegeti noi va putem ajuta cu cateva informatii suplimentare despre carucioarele 3 in 1.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului