Cresterea copilului

#profesori nevaccinati #copii nevaccinati #copii vaccinati # reguli elevi # pmasca # an pandemic #scoala

Ce se va intampla cu elevii si profesorii nevaccinati in noul an scolar. Anuntul clar facut de ministrul Educatiei

Sorin Cimpeanu, ministrul Educatiei, a facut precizari clare asupra desfasurarii noului an scolar. In cadrul unei conferinte sustinute la Palatul Victoria, ministrul a anuntat ca nu vor exista restrictii pentru profesorii si elevii nevaccinati in noul an scolar.

 

„Nu vor fi restrictii pentru cei nevaccinati, niciun fel de restrictii, insa vor fi avantaje pentru cei vaccinati. Toate ipotezele nu dezavantajeaza persoanele nevaccinate, indiferent ca vorbim de elevi sau de cadre didactice, dar in mod firesc cei vaccinati vom vedea ce avantaje au cei vaccinati in aceste scenarii”, a precizat Cimpeanu.

De asemenea, Sorin Cimpeanu a anuntat ca exita propuneri de crestere a pragului ratei de infectare pana la care scolile sa ramana deschise, fata de cele de anul trecut, cand au existat praguri de 1%, 3% si 6%, in functie de diferite scenarii.

„Pana acum, stiti foarte bine ca erau scenariile deja cunoscute, scolile ramaneau deschise pana cand localitatea atingea pragul de 1 la mie rata de infectare. Exista propunerea de ridicarea acestui nivel pana la care scolile raman in totalitate deschise. Atunci cand se va depasi acest prag vom vedea ce masuri trebuie luate”, a adaugat Cimpeanu, referindu-se la pragul de la care nu se va putea merge la scoala fizic, prag al ratei de infectare ce urmeaza sa fie stabilit vineri intr-o intalnire la guvern la care vor participa si Raed Arafat, INSP si colonelul Valeriu Gheorghita.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare