Cresterea copilului

# ceasuri gps #gps #ceasuri #copii

Ceasurile cu GPS – inventie moderna pe gustul copiilor

Pe placul copiilor, dar si spre marea bucurie a parintilor, ceasurile cu GPS au castigat foarte repede simpatia publicului. Sunt o combinatie inedita de functii ce se dovedesc utile atat pentru parinti, cat si pentru copii. Au marele avantaj de a oferi control, de a avea copilul sub supraveghere, oferindu-i totusi libertate. Din perspectiva purtatorului, acesta se bucura de un ceas atragator si potrivit pentru varsta lui. Cum ambele parti sunt impacate, o astfel de achizitie a devenit un must have pentru parintii zilelor noastre.

 

Exista suficiente argumente ce pledeaza in favoarea acestor ceasuri GPS pentru copii. Au functii variate si o tehnologie complexa, totusi usor de folosit. Dar in principal contribuie la siguranta copiilor, asadar isi merita pe deplin un statut al lucrurilor de dorit, trecute pe lista de achizitii viitoare.

Ceasul ce este mai mult decat un masurator al timpului

Smartwatch asa cum este denumit in stil modern, include GPS si poate afisa in timp real care este locatia purtatorului. Dispune de un buton ce initiaza un apel de SOS in caz de nevoie. In plus, poate fi un substitut al telefoanelor, de vreme ce este compatibil cu diverse tipuri de cartele. Mai complex de atat nici ca se putea; permite trimiterea de mesaje si asigura in mod constant o comunicare directa cu copilul.

Performanta acestora, timpul de reactie la comenzi, semnalul si asa mai departe sunt repere ce tin de calitatea produselor. In functie de interesele fiecarui parinte si de stilul de viata al copilului, cei de la www.usmart.ro spre exemplu extind gama de optiuni si dispun si de variante de astfel de ceasuri ce sunt rezistente la apa.

Camera din dotare permite rotatie completa, iar butoanele incorporate sunt usor de manevrat. Au un design prietenos si desigur ca nu uita despre stilul preferat de publicul tinta. Asadar, ceasurile GPS de la Usmart vin intr-o varietate de culori. Cromatica va face ca acest accesoriu sa fie si mai placut de copii – roz sau albastre, curea ajustabila sunt aparent doar niste detalii, dar conteaza si ele in masura in care vor permite purtarea ceasului cu usurinta si confort.

Ce este pe placul parintilor

Pentru ca scopul este desigur acela de a oferi copilului ceva folositor, un ceas cu GPS cum sunt modelele de la usmart.ro aduc in atentie functii variate. Spre exemplu exista avertizare cand ceasul este indepartat de la mana sau monitorizeaza activitatea fizica si orele de somn. Memoreaza de asemenea pana la 10 numere de telefon si 3 care pot fi listate drept apeluri de urgenta.

In functie de tipul de ceas din aceasta categorie, functiile sunt si mai complexe de atat, avand spre exemplu conexiune de tip WIFI.

De partea cealalta, parintii monitorizeaza astfel activitatea copilului prin intermediul aplicatiei aferente, disponibila pe smartphone-uri.

Promit sa verifice ruta, sa arate unde anume se afla copilul, astfel ca tehnologia moderna esta un aliat puternic al parintilor in misiunea pe care o au, aceea de a supraveghea copilul. In conditiile in care tentatiile sunt atat de mari in societatea actuala, oricine devine interesat de maniere prin care sa isi educe copilul si sa il controleze in limite de bun simt, oferind o baza stabila a relatiei intre copil-parinte.

Ce este pe placul copiilor

Desigur, ideea in sine de a detine un accesoriu ce se aseamana cu cele folosite de adulti reprezinta o incantare. In lumea lor isi recreeaza asa zisul stil in miniatura. Inca de la varste timpurii copiii pot manifesta interes pentru a purta un ceas, astfel ca hranind aceasta curiozitate parintii au ocazia de a le introduce la timpul potrivit ceasul cu GPS.

Ceea ce le sporeste sansele ca cei mici sa le adore se refera la aspect mai intai de toate, intuitiv, un design prietenos si colorat. Dispun de touchscreen si se comporta precum telefoanele, dispozitive atat de utilizate de adulti, o atractie si pentru copii. Nu in cele din urma functiile in sine si alertele sunt practic un taram ce se doreste descoperit de pasionatii de nou, de gadget-uri.

Cu un tablou atat de complex privind modul de functionare al ceasurilor cu GPS nu mai ramane decat sa fie puse la treaba. Iar usmart.ro vine in sprijinul celor care isi doresc astfel de achizitii. Modele prietenoase si variate dedicate copiilor se regasesc in cadrul paginii lor, alaturi de alte oferte – ceasuri moderne pentru Android, iOS, smartwatch pentru femei si o multime de optiuni privind bratarile fitness, castile bluetooth, boxe etc.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului