Cresterea copilului

#parenting # cum sa cresti copilul #dave engledow #the world's best father

Cel mai rau tata din lume? Ce face acest parinte cu fetita lui este de neimaginat

Dave Engledow si fetita lui, Alice Bee, sunt protagonistii unor imagini de exceptie. Micuta blonda cu chip de inger pare sa-i fi luat locul tatalui si invers.

Fotografiile reprezinta o incercare, de altfel foarte reusita, a lui David de a ilustra primii ani de viata ai copilului asa cum nu-ti spune nimeni: cu nopti nedormite, intrebari fara raspuns si nenumarate dileme de parinte. Imaginile au impanzit internetul asa ca simpaticile p[ersonaje au ajuns celebritati invitate la show-uri TV si nu numai. 

Astfel, Dave a reunit cele mai reusit imagini intr-un volum plin de umor, intitulat "World's Best Father" - "Cel mai bun tata din lume". Acesta va fi publicat maine si va fi disponibil pentru comenzi pe Amazon.com. 

Voi ce intamplari amuzante ati trait ca parinti? 

Raspundeti printr-un comentariu la acest articol pana pe 15 mai si puteti castiga unul dintre cele trei premii surpriza oferite de Acasa.ro!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului