Cresterea copilului

# fotograf copii # fotograf bebelusi #bebelusi

Cele mai frumoase fotografii cu bebelusi

Cand au doar cateva zile de la nastere, bebelusii nu reusesc sa-si controleze prea bine expresiile faciale, iar felul in care zambesc, casca sau se incrunta fac deliciul parintilor. O fotografa de origine britanica a dedicat blogul sau de fotografie micutilor expresivi. Iar imaginile sunt o incantare si o buna metoda de destresare, intrucat este imposibil sa nu zambesti cand vezi fetele amuzante ale acestor bebelusi.

Originară din Londra, fotografa Sandi Ford trăieşte acum în Neenah, Wisconsin, Iar munca ei poate fi admirata pe site-ul ei de prezentare Bumps, Babes and Beyond Photography. "Bebeluşii nu au dobândit controlul asupra chipului la această vârstă. Când îi pozez, mulţi nu dorm şi încearcă să se concentreze asupra a ceea ce este în jurul lor. Iar asta duce la expresii amuzante şi din fericire am camera pregătită să-i surprind atunci. Serioşi, curioşi, liniştiţi, zâmbitori sau neastâmpăraţi, ei sunt o părticică din oamenii care vor fi cândva", explică Sandi pe blogul ei, citat de cotidianul britanicDaily Mail.

Potrivit lui Sandi, varsta ideala pentru fotografierea bebelusilor este pana in 17 zile, iar cel mai tanar copil fotografiat de aceasta avea doar 6 zile. O sesiune de fotografii porneste de 135 de lire sterline si dureaza aproximativ patru ore. Pe Sandi o puteti urmari pe site-ul ei sau pe pagina de Facebook.

Iata cateva imagini care te vor convinge ca trebuie sa faci si tu o sesiune foto cu bebelusul tau (fotografii: dailymail.co.uk, Facebook - arhiva personala): 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului