Cresterea copilului

#ingrijireacopilului.ro #sinistrati #moldova #inundatii

Clubul Copiilor Sanatosi vine in sprijinul sinistratilor

Echipa Clubului Copiilor Sanatosi vine in ajutorul celor care, in aceste momente, au mare nevoie de sprijin, material  si mai ales moral.


Cum? Am format detasamente de medici si voluntari ce se vor deplasa in zonele cu inundatii pentru a oferi consultanta medicala gratuita persoanelor din aceste zone, in special copiilor.


Deasemenea, impreuna cu partenerii nostri, am inceput un program de strangere de medicamente, consumabile si alimente pentru a le duce in zonele afectate de inundatii din Moldova.


Orice ajutor, indiferent cat de mic, este binevenit, de aceea va asteptam alaturi de noi! Vom tine legatura pe blogul nostru. Spuneti-ne cum doriti sa ajutati printr-un comentariu si noi va vom trimite un email cu detalii despre data si locul unde vom face colectarea.

Euro Mini storage si Brands Addict au devenit partenerii campaniei initiate de Clubul Copiilor Sanatosi. 

Euro Mini Storage ne ofera locul in care ne puteti aduce donatiile pentru sinistratii din Moldova! Acum avem suficient spatiu de colectare si depozitare a produselor aduse de cei dorinici sa-i ajute pe cei aflati in dificultate. Desi am incercat, Primaria Bucuresti nu ne-a oferit spatiul necesar in acest sens, si imbratisam cu drag initiativa Euro Mini Storage de a se alatura demersului nostru.


Brands Addict va asigura transportul donatiilor catre sinistrati, astfel incat cei mai putin norocosi sa primeasca cele oferite de dumneavoastra! Le multumim pentru deschidere si suntem onorati sa ii avem ca parteneri.


Euro Mini Storage se afla pe Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui . Sambata si duminica, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11 – 18, membrii echipei Clubului Copiilor Sanatosi  se vor afla aici pentru a primi donatiile dumneavoastra. Sinistratii au nevoie de tot ceea ce le puteti oferi: orice ajutor, oricat de mic, conteaza enorm pentru ei!
 

Comuna Serbesti, judetul Bacau, va primi donatiile pentru sinistrati colectate de Clubul Copiilor Sanatosi.


Partenerii nostri de la Brands Addict sunt cei care vor asigura transportul, lucru pentru care le multumim.


Va asteptam sambata si duminica aceasta, pe 10 si 11 iulie, intre orele 11.00 – 18.00 la Euro Mini Storage (Bd. Theodor Pallady Nr.42 J, Sector 3, spre Autostrada Soarelui) pentru a aduce donatiile dumneavoastra. Imbracaminte, incaltaminte, alimente neperisabile , jucarii – orice puteti oferi le va fi de mare ajutor celor aflati in dificultate.


Veniti sa dam impreuna o mana de ajutor!

Echipa Clubul Copiilor Sanatosi
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului