Cresterea copilului

#pat din lemn #pat pliabil #patuturi copil #copil #confort

Confortul oferit celui mic

Cand un copil vine pe lume, bucuria parintilor nu se poate exprima in cuvinte. El aduce veselia intregii familii iar imediat cum il aducem acasa, prietenii, rudele si colegii vin sa viziteze noul membru al cuplului.

Inca de cand se afla in burtica, parintii incep sa-si faca provizii ce tin de spatiul ce va fi ocupat de bebelusi, astfel ei se informeaza, cauta si testeaza numeroase produse care sa-i faca micutului venirea mult mai placuta in mediul in care isi va petrece toata viata.

Cel mai important articol pe care ar trebui sa il cumparam imediat ce aflam ca vom avea un copil este patutul. Magazinele de profil ne ajuta cu o gama variata de patuturi din lemn sau patuturi pliabile, din care sa alegem pe cel care ni se pare potrivit atat din punct de vedere functional cat si din punct de vedere al design-ului.

Patuturile sunt fabricate din lemn rezistent, vopsit cu o nuanta pe baza de apa, conform normelor europene, astfel incat sa nu influenteze sanatatea celui mic. Se pot face si pe comanda alegand nuanta preferata de parinti. Cele pliabile sunt deosebit de practice, daca vrem sa calatorim cu bebelusul sau daca este nevoie sa-l lasam in griji bunicilor pentru cateva zile. Montand un astfel de patut in orice camera, micutul nu se va simti ca intr-un mediu strain, ci se va acomoda rapid fiind obisnuit cu confortul sau.

Asadar, daca suntem hotarati asupra modelelor de patuturi copii, ar fi bine sa le cumparam cu mult inainte ca acestia sa vina pe lume, pentru ca atunci cand va sosi momentul cel mic sa se poata obisnui rapid cu camera destinata lui.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului