Cresterea copilului

# raspunsuri copii #amuzant #copii #dragoste

Copiii spun lucruri trasnite! Iata ce cred acestia despre dragoste

Cativa copii de la o gradinita au fost intrebati ce este dragostea. Raspunsurile acestora sunt neasteptate si foarte amuzante. Iata care sunt cele mai amuzante raspunsuri date de copii.

Letitia - "Il iubesc pe Bogdan si doar pe el. Bogdan este un copil de cinci ani. L-am cunoscut la o gradinita. Eu simt multa dragoste din partea lui, dar nu am fluturasi in stomac."

Tristan - "Dragostea e atunci cand saruti pe cineva. Eu o iubesc pe Leti. Ea stie ca o iubesc. Dragostea este frumoasa si are culoarea rosie."

Ianis - "Eu ii iubesc pe mamica si pe taticul. Le-am spus ca-i iubesc. Dragostea arata bine. E verde. Nu stiu de ce, dar e verde."

Anastasia - "Dragostea este atunci cand mananc o ciocolata mare si buna. Eu il iubesc pe fratele meu cel mai mic, Grigoras. Dragostea este mare si cuminte. Atunci cand iubesc simt ca inima bate."

Nastea - "Dragostea este atunci cand il iubesti pe cineva. Eu il iubesc pe Stefan Busuioc, baiatul care a plecat din grupa. Cand el este langa mine sau danseaza cu mine, eu simt ca el va fi toata viata langa mine. Eu inca nu i-am spus ca-l iubesc."

Sursa foto: livehdwallpaper.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului