Cresterea copilului

#jucarii copii #jucarii

Copilul tau are 10 pe linie? Iata cum sa-l rasplatesti!

Cu exceptia familiei, viata unui copil are trei lucruri in centrul sau: scoala, prietenii si jucariile. Dar cum poti sa le imbini pe toate astfel incat copilul tau sa se concentreze pe scoala? Ei bine, afla ca raspunsul e mai simplu decat crezi si ca il poti afla chiar aici.

Pentru multi dintre copii nu este suficient doar un "Bravo, felicitari!". si poate ca si tu ca parinte simti ca nu il incurajezi destul doar daca spui acele cuvinte. Asadar cel mai simplu mod de a-ti rasplati copilul pentru reusitele lui este sa ii cumperi jucarii. Iata care sunt jucariile ideale pentru copilul tau de nota 10!

Jucarii interactive

Aceasta categorie este ideala pentru un copiii mici. in casa fiecarui copil trebuie sa existe macar cativa ursuleti de plus, papusi sau figurine. Asa ca de ce sa nu profiti de faptul ca acestea sunt acele jucarii cu care copilul tau vrea sa se joace non-stop? Cumpara-i copilului tau ursuleti de plus uriasi sau papusi pentru pauza de joaca de dupa scoala! in plus, poti cumpara jucarii din lemn precum numaratoarele sau tablite de scris. Alege sa te distrezi jucandu-te cu piticul tau!

Carti pentru copii

Cartile pentru copii au doua avantaje. Pe langa faptul ca ii distreaza pe cei mici (in special cele cu imagini colorate sau cele interactive, cu sunete si ilustratii), acestea mai adauga ceva la cunostintele lor despre lumea inconjuratoare. Pentru cei mai marisori, pasionati de citit, o carte este recompensa perfecta! Iar ceea ce ne ofera editurile este foarte vast. Cuprinzand carti atat pentru copii micuti (chiar pentru bebelusi, pentru a le capta atentia), cat si carti pentru adolescenti care ii vor fascina (literatura fantastica sau de aventuri este preferata tinerilor). In plus, lecturile din copilarie sunt extrem de importante pentru dezvoltarea lui in viitor.

Fotolii de plus

Usor usor aceste piese de mobilier au inceput sa fie din ce in ce mai populare in randul copiiilor si parintilor. Daca te numeri printre norocosii parinti de copii cu 10 pe linie atunci un astfel de cadou nu poate lipsi din casa. Pe langa asta, este si usor de achizitionat. si nici nu trebuie sa te chinui sa il cari sigura! Poti gasi modelul preferat de fotoliu copii si in magazinele online. Trebuie doar sa introduci cuvintele: fotoliu copii pe site-urile de specialitate. Vei vedea ca exista un model de fotoliu copii chiar si cu personaje Disney! Copilul tau ce preferinta are?

Poti merge in magazinele de profil sau poti cumpara online aceste obiecte pentru cei mici. Starneste-le imaginatia si petreceti cat mai mult timp impreuna. Copilaria este o perioada importanta atat pentru dezvoltarea intelectuala a copilului, cat si pentru cea emotionala.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului