Cresterea copilului

#parinti #copii #eveniment #targ

Cresterea bebelusului: Mituri si solutii, la seminariile Baby Boom Show!

BABY Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii de 0-5 ani si viitoare mamici, organizat la Romaero Baneasa intre 14 si 17 aprilie, vine in ajutorul mamicilor si gravidelor, printr-o serie de seminarii sustinute de specialisti.


Astfel, vineri, 15 aprilie, si sambata, 16 aprilie, la Baby Boom Show vizitatorii vor putea participa gratuit la seminarii pe teme medicale, nutritie si responsabilitate maternala.


Vineri, 15 aprilie

 

  • 14.00- 15.00 - "Alaptarea- avantajele alaptarii si riscurile laptelui praf. Mituri in alaptare"
  • Moderator: Sorana MURESAN- Educator Prenatal Lamaze - Certificat International -  Consilier in Alaptare
  • 15.00- 16.00 „Diversificarea alimentatiei bebelusului; mituri si solutii” + Demonstratie BabyCook
  • Cand incepem diversificarea alimentatiei bebelusului
  • Ce alimente introducem si in ce ordine
  • Cum preparam alimentele astfel incat sa pastram maximum de vitamine si minerale
  • Solutii simple si rapide pentru mamica moderna.
  • Moderator: Dr. Alice Dona Medic Specialist, Maria Martac - Marketing Manager Tibal Prodomain.
  • 16.00- 17.00 - "Monitorizarea bebelusilor – resposabilitatea parintilor"
  • Tipuri de monitoare - avantaje si beneficii


Moderator: Dr. Alice Dona -  Medic Specialist, Maria Martac - Marketing Manager Tibal Prodomain.


Sambata, 16 aprilie

 

  • 15.00- 16.00 - "Tot ce are natura mai bun pentru siguranta bebelusului si a mamicii. Produsele BIO, cele mai apreciate. BBcomBIO ORGANIC sunt alegerea potrivita."
  • Pielea bebelusului este mai subtire, mai fragila si prea permeabila. Functiile normale ale pielii sunt inca "neperformante". Produsele de ingrijire trebuie alese cu o mare prudenta. Ele trebuie sa fie perfect adaptate imaturitatii functionale a pielii bebelusului. Dar mamicile cum isi aleg produsele?
  • Moderator: Mariana-Mara Grigorescu - farmacist primar si estetician EUROGAMMA FLAVORS & FRAGRANCES
  • 16.00- 17.00 - "Cum sa ne protejam micutii de afectiunile respiratorii si digestive din primii ani de viata"


Moderator: Ghiorghe Patrascu - reprezentant Zepter International, Adrian Moraru - reprezentant Zepter International


Baby Boom Show, Primul Targ International din Romania pentru copii cu varsta intre 0-5 ani si viitoare mamici, isi deschide portile pentru public joi, 14 aprilie.


Timp de patru zile, pana duminica, 17 aprilie, la Romaero Baneasa, in cadrul a doua pavilioane spatioase, peste 120 de companii din Romania si de peste hotare, isi expun produsele si serviciile, ofertele speciale si discounturi semnificative, pentru miile de vizitatori.


La Baby Boom Show, publicul va gasi articole vestimentare pentru copii cu varsta intre 0 si 5 ani si pentru viitoarele mamici, jocuri si jucarii, carucioare, trusouri pentru nou-nascuti, scaune auto pentru bebelusi, mobila si accesorii pentru camera copilului, dulciuri dar si servicii recoltare celule stem la nastere.


La Baby Boom Show, atat copiii, cat si actualii sau viitorii parinti sunt rasfatati cu premii de peste 15.000 de euro, prin tombole si concursuri: Super Tombola Chicco, Super Tombola Biogenis, Tombola Gravidei, Tombola Bebelusului, Maratonul Carucioarelor, Arbaleta pentru tatici, Concurs Puzzle, Ziua Cord Blood Center, Tombola Edu Class.


Nu in ultimul rand, la Baby Boom Show,  distractia este la ea acasa. Micutii se vor juca alaturi de personaje de poveste, vor asista la scenete de teatru, se vor bucura de spatiile de joaca si vor putea participa la concursuri haioase cu premii consistente.


Vizitatorii beneficiaza de parcare gratuita imediat langa pavilioanele Baby Boom Show iar in duminica de Florii (17 aprilie), mamicile care au nume de flori pot intra gratuit la targ alaturi de intreaga familie.


Baby Boom Show este organizat de Euroexpo Trade Fairs, companie de top in sfera organizarii de targuri si expozitii.


echipa Euroexpo Trade Fairs este responsabila pentru succesul editiilor precedente ale targului Kidex si a lansat in ultimii 8 ani evenimente precum Print & Sign, Advertising Show, Digital Print & Sign, Gifts Show, Flexo Show, Luxury Show, Salonul International de Mobila, Wellness Show si Cleaning Show.


Pentru orice detaliu referitor la Baby Boom Show, va stam la dispozitie


Nicoleta Gosa
manager proiect Baby Boom Show
nicoleta.gosa@euroexpo.ro
Tel: 0728.872.172

Sorin Dutoiu
PR Manager Euroexpo Trade Fairs
sorin.dutoiu@euroexpo.ro
Tel: 0730.712.753

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului