Cresterea copilului

#scaune auto #bebecarucior.ro #carucioare #carucioare copii scaune auto

Carucioare si scaune auto - modele noi pe site-ul Bebecarucior.ro!

Venirea pe lume a unui copil implica in primul rand foarte multa investitie in alcatuirea confortului de care va avea nevoie bebelusul in primii ani de viata.

Proaspetii parinti vor trebui sa asigure un stoc de hainute, biberoane, jucarii, produse de igiena si nu in ultimul rand accesoriul de baza,caruciorul, in care copilul trebuie deplasat si plimbat.

Magazinele din ce in ce mai numeroase cu produse destinate bebelusilor ofera diferite variante de carucioare copii, unele dintre ele facand impresie la capitolul design iar altele la cel de confort. Alegerea caruciorului perfect dintr-o gama atat de larga nu pare a fi cea mai simpla sarcina deoarece parintii trebuie sa tina cont de o multime de aspecte privitoare la comoditatea lor si a copilului.

Cei mai multi dintre parinti se gandesc sa combine utilitatea caruciorului cu modul de viata pe care il desfasoara,principiu dupa care se ghideaza si cand merg sa achizitioneze scaune auto copii care indeplinesc mai multe functii. Unele sunt cu sezut si spatar reglabil, altele au perne pe laterale si la cap, in timp ce cateva modele infatiseaza personaje haioase menite sa acapareze interesul celui mic. Daca tanara familie se caracterizeaza prin plimbari lungi si aventuroase, atunci cu siguranta vor opta pentru tipurile de scaune auto rear facing, recunoscute pentru materialele textile usoare si confortabile din care sunt realizate. Indeplinesc totodata un standard inalt de siguranta, fixandu-se prin sistemul isofix care asigura o deplasare fara griji a micutului.

De la carucioare si pana la scaunele de masina putem trage concluzia ca au fost gandite pentru a oferi calitate si conditii de siguranta indiferent de tipul deplasarii la care supunem un copil.

Advertorial

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Top
Top

Sfatul expertului