Cresterea copilului

#masa Revelion #decor Revelion #petrecere copii # petrecere revelion

Cum sa organizezi rapid un party de Revelion pentru copii

N-ai plecat nicaieri in vacanta si nici nu mergi pe la vreo petrecere de Revelion? Atunci organizeaza acasa un party pentru copii. Cei mici vor fi incantati sa aiba petrecerea lor. Iata cateva idei de party pentru noaptea de Anul Nou impreuna cu copiii.

 

Decoratiunile de petrecere

Pentru inceput, asigurati-va accesoriile pentru party. Cei mici au la dispozitie toata ziua sa le pregateasca, in timp ce tu prepari aperitivele si dulciurile pentru masa festiva.


Foto:bhg.com

Astfel, de la party-ul picilor nu trebuie sa lipseasca in niciun caz coifurile amuzante. E nevoie de hartie cartonata care trebuie rulata in forma unui con. Decorati-le cat mai haios, cu ciucuri colorati sau lasa-i pe cei mici sa le picteze pur si simplu. Puteti face si trompete din hartie cu care copiii sa faca zarva mare la miezul noptii.

Tot pentru zgomot, care va fi partea cea mai interesanta a petrecerii din punctul de vedere al celor mici, poti umple cutii metalice cu margele pe care copiii sa le agite puternic atunci cand se face trecerea de la un an la altul.

 

Foto:modernmagazin.com

Faceti ceasuri decorative din hartie pliata precum evantaiul. Sunt simplu de realizat chiar si de copii. Foloseste hartie colorata, apoi aseaza-le grupate in incaperea in care are loc petrecerea.

Pregatirea mesei

Foto:modernmagazin.com

Implica-i pe cei mici in pregatirea mesei. Lasa-i sa decoreze turta dulce sau tortul festiv. Nu e o placere mai mare pentru ei decat sa se umple de faina sau sa guste din frisca proaspat preparata.

Intre timp, tu poti sa le pregatesti un aluat de pizza cu care sa le faci portii mici, un fel de pizza in miniatura. Evident ca nu le vei putea servi sampanie sau vin spumant, dar le poti prepara un suc natural cu apa minerala, ca sa aiba si ei parte de bule in pahar. Si nu uita sa le pui la dispozitie paharele de sampanie, pentru ca vor fi incantati sa ciocneasca la fel ca "oamenii mari".

Jocurile de seara

N-ar fi petrecere fara muzica, dar nici party pentru copii fara joaca. Alege jocuri clasice pe care sa le jucati impreuna de genul Monopoly, Scrabble sau chiar Nu te supara frate ori Piticot.

Micul secret

In cazul in care crezi ca cei mici nu pot sta pana la miezul noptii, nimic nu te impiedica sa setezi ceasul cu doua-trei ore mai devreme si sa celebrati Revelionul mai repede, astfel incat cei mici sa poata merge la culcare la ora la care sunt obisnuiti sa doarma. E micul tau secret pe care ei nici nu trebuie sa il afle!

Foto: prostokvashino.ru
>

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului