Cresterea copilului

#scrisoare #mos craciun #craciun #sarbatori #copil

Cum sa primesti o scrisoare de la Mos Craciun

Copiii ii scriu intotdeauna Mosului, iar acesta face in asa fel incat sa le indeplineasca dorintele. Totusi, de cate ori Mosul cu barba alba i-a raspuns personal celui mic, urandu-i sa fie cuminte, ascultator si sa il felicite pentru toate faptele bune pe care le-a facut? Cum ar reactiona copilul tau daca ar primi de la mos Craciun o scrisoare special pentru el?

Exista destul de multe servicii lansate pe internet care vor sa recreeze magia Craciunului expediind acasa sau prin intermediul internetului, scrisori personalizate atat pentru copii, dar si pentru adulti. Fie ca optezi pentru varianta gratuita sau pentru una mai sofisticata, contra cost, rezultatul va fi remarcabil: bucuria din ochii celor dragi nu poate fi egalata cu niciun alt cadou din lume.

Scrisori in format electronic


Este suficient sa tastezi in motorul de cautare cuvinte cheie , precum "scrisoare" si "Mos Craciun" si iti vor aparea imediat o lista cu site-uri care te indeamna sa ii scrii Mosului. Serviciul este gratuit si de cele mai multe ori ai de completat doar cateva campuri, numele, prenumele, varsta si dorintele tale.

Tipul acesta de mesaje nu sunt personalizate, asa ca trebuie sa ai putina grija atunci cand le completezi. De exemplu, daca vrei sa faci pe spiritualul si sa completezi in campul destinat listei de cadouri cu alte dorinte in afara de cele materiale, s-ar putea sa nu se incadreze in contextul generat automat de catre site.

Alte ori insa, vei primi un mail general care nu va include datele tale, ci doar urarile de bine ale mosului. Pentru ca de fapt, acest lucru este pentru copilul tau, ar fi mai bine ca inainte sa verifici cum functioneaza sistemul respectiv, printr-un mail de proba. Cheama-l apoi pe cel mic langa tine si scrieti-i Mosului impreuna. Va primi raspuns negresit. Iata cateva site-uri care iti ofera posibilitatea de a primi scrisori de la Mos in mod gratuit:

craciunul.ro

sarbatorideiarna.ro

craciun-fericit.ro

moscraciun.buum.ro



Scrisori personalizate


Daca iti doresti un cadou mai special, atunci poti opta pentru o scrisoare personalizata, care va ajunge exact in cutia ta postala. Acesta poate fi cadoul ideal penru copii, dar si pentru adultii care vor sa retraiasca putin clipele copilariei.

De data aceasta, contra cost, scrisoarea vine personalizata cu numele copilului, varsta, orasul unde locuieste, numele celui mai bun prieten sau alte detalii personale, detalii despre ce nazbatii sau fapte bune a facut, lucruri care sa il convinga de faptul ca Mosul stie totul despre el.

Acest tip de scrisoare este ideala mai ales atunci cand ai mai multi copii, pentru ca fiecare va primi scrisori diferite. Reactioneaza insa in timp, pentru ca serviciile de acest gen sunt destul de ocupate in perioada sarbatorilor si mai ales, pune la socoteala si zilele necesare pentru ca scrisoarea sa ajunga la tine in posta.

Daca insa nu te-ai grabit, poti comanda o astfel de scrisoare si dupa sosirea Mosului. Copilul va fi convins de faptul ca Mosul a fost acolo si i-a lasat cadourile mult dorite. Iata cateva site-uri cu scrisori personalizate, contra cost. Pretul unei astfel de scrisori se situeaza in jurul sumei de 20-30 lei si poate ajunge pana la 70 – 80 lei, in cazul in care iti doresti o varianta 3D a acesteia.

vinemosul.ro

scrisoridelamosul.ro

mailtosanta.eu

psmoscraciun.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului