Cresterea copilului

#telefon #copii #covor #scurgere #olita #nazdravanii

Cum sa rezolvi rapid consecintele provocate de nazbatiile copilului tau

Cine a zis ca o sa fie usor sa fii parinte? Atunci cand piticii tai confunda covorul cu olita, isi lipesc guma de mestecat in par sau iti arunca telefonul in vasul de toaleta, nimic nu pare amuzant, iar tu esti un pachet de nervi, gata sa explodeze. Peste un timp, cu siguranta va veti amuza impreuna, insa acum ai nevoie de cateva sfaturi despre cum sa rezolvi rapid consecintele nazbatiilor copilului tau.

Creionul in uscator

Desi ai obiceiul sa-i controlezi buzunarele pantalonilor si bluzelor, din cand in cand mai scapa si cate un creion cerat. Daca in masina de spalat problema nu este asa mare, atunci cand se topeste in uscator, un astfel de creion poate deveni cu adevarat problematic. Spala bine petele din interiorul uscatorului cu apa si sapun, iar apoi sterge cu un prosop moale si arunca inauntru niste haine mai vechi umede si porneste-l pentru 30 de minute.

Guma in par

Ingheata guma folosind un cub de gheata, va fi mai usor astfel sa o dezlipesti. O alta metoda recomandata de frizeri este folosirea untului de arahide, care ar trebui sa rezolve problema fara sa fii nevoita sa folosesti foarfecele. Continutul ridicat de ulei va dizolva substanta lipicioasa.

Covorul confundat cu olita

Atunci cand pustiul sau pustoaica ta au "confundat" olita sau closetul cu covorul tau proaspat spalat, ia repede un prosop si inlatura murdaria, apoi inmoaie zona respectiva cu apa rece.

Foloseste o solutie de curatat si o perie sau un burete, iar apoi pulverizeaza si putina apa calda. Repeta procedeul de cateva ori si lasa sa se usuce.

Telefonul in vasul de toaleta

Daca iti asumi riscul sa lasi telefonul in locuri accesibile copilului tau, s-ar putea sa ai surpriza sa-l vezi aruncat la toaleta. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa-i scoti bateria si cartela SIM.

Poti sa folosesti aspiratorul pentru a aspira cat mai multa apa si umezeala, apoi lasa telefonul sa se usuce cate ore bune. Ar trebui sa fie functional apoi.

Jucarie infundata in teava de scurgere

Dupa ce i-a facut baie domnului Ratoi in vasul de toaleta, prichindelul a decis ca cel mai bine este sa-l lase se exploreze si canalizarea, asa ca a tras apa, cu tot cu jucaria. Acum ca ai toaleta infundata, foloseste manusi de cauciuc si incearca sa o desfunzi. Daca nu merge nici cu "sarpele instalatorului" (unealta folosita la desfundatul WC-urilor), cheama un profesionist de urgenta si poarta o discutie serioasa cu nazdravanul tau despre regulile de joaca in casa.

Sursa foto:children.webmd.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului