Cresterea copilului

#dezvoltarea copiilor #angelina jolie #brad pitt #parinti #familie #ben affleck

Cupluri celebre care se bucura de rolul de parinti

Vedetele de la Hollywood se mandresc cu unul dintre cele mai bune roluri ale lor: acela de parinte. Angelina Jolie si Brad Pitt, David si Victoria Beckham sau Ben Affleck si Jennifer Garner sunt doar cateva dintre starurile mandre de rolul vietii lor. Iata cumipostaza de parinti le-a schimbat viata!

Angelina Jolie si Brad Pitt

Angelina Jolie si Brat Pitt formeaza unul dintre cele mai apreciate cupluri de la Hollywood. Cei doi actori sunt parintii a sase copii (trei adoptati si trei biologici) despre care au numai cuvinte de lauda.

"Tot ceea ce conteaza in viata are legatura cu sentimentul maternitatii", a declarat Angelina despre bucuria de a fi parinte.

Desi a avut un trecut tumultos, actrita este considerata un model demn de urmat, fapt care o onoreaza.

"Am fost nesabuita o vreme indelungata, nu imi imaginam ca voi deveni un model. Sunt foarte recunoscatoare ca am putut sa fac anumite lucruri care sa ma ajute sa devin un model. Sper ca sunt un model si pentru copiii mei, mai ales pentru fetele mele", a spus actrita.

Cat despre Brad Pitt, acesta a declarat in repetate randuri ca rolul sau preferat este acela de tata. "Acele nopti tarzii sunt atat de distractive, cand unul dintre ei se trezeste, sau acele dimineti cand se trezesc si fac clatite sau ceva asemanator. Despre asta este vorba", a afirmat actorul.

David si Victoria Beckham

David si Victoria Beckham sunt parintii a patru copii care, spun ei, le aduc bucurie in suflete.

"Nu exista mai multa dragoste pentru o fata decat pentru un baiat, doar ca este diferita. Sa vad baietii alaturi de fetita este incredibil", a declarat fotbalistul dupa nasterea micutei Harper (1 an).

Fosta Spice Girl a spus, de asemenea, ca este foarte mandra de copiii ei. "Cand iti cumperi un televizor, primesti un manual. Ei bine, nu exista unul pentru maternitate. Incerc sa invat, in mod constant, si ma intreb daca fac bine", a povestit cantareata despre rolul ei de mama.

Ben Affleck si Jennifer Garner

Ben si Jennifer, un alt cuplu fericit de la Hollywood, au trei copii adorabili.

"Este important pentru mine ca ei sa creasca avand stima de sine si incredere", a spus Jennifer Garner despre copiii ei. Actrita a declarat ca, atunci cand esti parinte, iti doresti sa fii un exemplu bun pentru copiii tai si acestia sa fie mandri de tine cand cresc.

Si Ben Affleck este foarte mandru de familia pe care o are. El a declarat, in timpul discursului de la Globurile de Aur, ca isi doreste ca fiicele lui sa "depaseasca granitele".


Sursa foto: hotnews.bg

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului