Cresterea copilului

#bune maniere #curs actorie #cursuri de dans #cursuri

Cursuri educative pentru copii

Prin cursurile de dans, limbi straine sau actorie, copilul tau va reusi sa isi dezvolte anumite abilitati pe care alti copii nu le vor dobandi. In plus, aceste cursuri sunt pentru copilul tau o modalitate placuta de a petrece timpul si o ocazie excelenta de a socializa si de a-si face noi prieteni.  Iata cateva dintre cele interesante cursuri, abilitatile pe care acestea le dezvolta si o lista de preturi aproximative.


Cursuri de dans


Balet, vals, cha-cha, tango sau samba sunt doar cateva dintre dansurile care il vor ajuta pe micutul tau sa aiba un fizic armonios dezvoltat, dar si sa invete mai multe lucruri despre limbajul trupului. In plus, faptul ca el va face mereu miscare ii va asigura un tonus excelent si un stil de viata activ si sanatos.


Copiii care urmeaza cursuri de dans sunt invatati si despre cum sa manance sanatos pentru a-si proteja silueta si sanatatea, iar cel mai bun lucru este ca invatand in grup, el va avea si sustinerea colegilor, fiind astfel stimulat sa urmeze toate sfaturile.


Un curs de dans poate dura intre 2 si 6 luni, in functie de varsta copilului, de abilitatile sale, dar si de nivelul de performanta la care doreste sa ajunga.


Pretul unui curs de dans variaza intre 80 si 150 ron/luna.


Cursuri de pian


Un curs de pian era obligatoriu in trecut in cazul familiilor instarte deoarece reprezenta un simbol al educatiei si rafinamentului, insa astazi tot mai putini copii studiaza pianul. Un astfel de curs il va ajuta pe micutul tau sa fie mai rabdator, mai perserverent, sa aiba mai multa stima de sine, sa fie mai atent si sa aiba o memorie mai buna. De asemenea, stiritul de competitie este puternic stimulat, iar cultura generala ii va fi imbogatita cu o serie de informatii la care alti copii nu au acces.


Nu este necesar sa il obligi pe copil sa urmeze o cariera muzicala in acest sens, insa un curs de cateva luni ii vor dezvolta anumite abilitati de care se va bucura mai tarziu.


Pretul unui curs de pian variaza intre 50 si 150 ron/luna.


Cursuri de limbi straine


In afara de faptul evident ca o limba straina cunoscuta la un nivel avansat va deschide multe usi copilului tau, acesta isi va dezvolta abilitatile de comunicareintr-un mod foarte rapid. O limba straina sau chiar doua invatate la perfectie vor reprezenta in viitor o cerinta obligatorie la angajare in cazul unul job bine platit, asa ca nu ii nega aceasta sansa copilului tau.


Nu iti fie teama ca il vei forta pe copil in vreuna fel deoarece studiile recente arata ca un copil pana la varsta de cinci ani poate invata si stapani pana la 5 limbi in afara de cea materna.


Pretul unui curs de limbi straine variaza intre 100 si 200 ron/luna. In acest caz mai exista si varianta meditatiilor, care pare sa fie o metoda preferata de parinti din varii motive, iar aici pretul unei sedinte porneste de la 30 de ron.


cursuri de pictura


Pictura este un curs destinat copiilor sensibili, inclinati catre arta. Un curs de pictura nu doar ca il va destinde si relaxa pe copil, dar ii va dezvolta perceptia vizuala, coordonarea motorie,  atentia la detalii si il va face sa descopere o noua modalitate de exprimare a emotiilor. In plus, pictura il va face pe copil sa fie mai creativ si sa priveasca lucrurile din prspective diferite, sa gandeasca  neconventional – lucruri care se vor dovedi la un moment dat a fi o serie de calitati extraordinare.


Pretul unui astfel de curs variaza intre 200 si 350 ron/luna


Cursuri de nutritie sanatoasa


Intr-o era in care mancarea fast-food este la putere, ai nevoie de profesionisti pentru a-l pune pe copilul tau in garda, pentru ca micutul tau sa inteleaga care sunt efectele pe termen lung ale unei alimentatii nesanatoase, dar si care sunt beneficiile aduse de o dieta bine pusa la punct.


Pretul unui astfel de curs incepe de la 200 de ron.


Cursuri de actorie


Cursul de actorie se numara printre cele mai benefice cursuri pentru copilul tau atunci cand iti doresti ca acesta sa aiba incredere in sine, sa aiba o imaginatie bogata, sa fie spontan, comunicativ, creativ, sociabil, sa improvizeze, sa fie expresiv, sa aiba o memorie buna, sa fie un bun empatic, sa invete sa isi controleze emotiile  si sa aiba o dictie excelenta.


Vrei toate aceste calitati pentru copilul tau? Atunci inscrie-l la un curs de actorie.


Pretul unui astfel de curs variaza intre 4000 si 8000 de ron/luna.


Cursuri de dezvoltare personala


Un curs de dezvoltare personala il va ajuta pe copilul tau sa fie mai receptiv, mai sociabil, mai comunicativ, sa aiba mai multa incredere in sine, sa descopere si sa exploateze potentialul personal, sa se cunoasca si sa se inteleaga pe sine, sa isi mareasca coeficientul de inteligenta emotionala, sa invete noi strategii de rezolvare a conflictelor, dar si sa isi imbunatateasca relatiile cu cei din jur.


Pretul unui astfel de curs incepe de la 200 de ron/luna, insa preturile se pot plati si pe sedinta (30 – 60 ron).


Cursuri de bune maniere


Un copil manierat va fi intotdeauna foarte apreciat si va avea multe de castigat intr-o societate in care oamenii cauta tot mai mult educatie si maniere. Inscrie-l pe micutul tau la un astfel de curs pentru a dobandi cunostintele de baza in ceea ce priveste arta bunelor maniere, dar si pentru a cunoaste in profunzime cum trebuie sa se poarte in societate, cum trebuie sa salute, cum sa intre intr-un restaurant sau ce replici sa dea in diferite situatii.


Pretul unui astfel de curs variaza intre 90 si 180 ron.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului