Cresterea copilului

#protectie sertare #protectie sertare copii #protectie copii

De ce orice mamica ar trebui sa foloseasca un sistem de protectie sertare pentru copii?

Atunci cand devii parinte, trebuie sa tratezi cu responsabilitate toate aspectele care tin de micutul tau. Copiii sunt dornici de explorare, iar odata ce capata o anumita independenta, vor face tot posibilul sa descopere fiecare coltisor din casa.

De aceea, trebuie sa te asiguri ca, indiferent de activitatea pe care vrea sa o desfasoare sau de obiectul pe care vrea sa il gaseasca, prichindelul tau va fi in siguranta. Iar pentru ca dulapurile vor reprezenta un mare punct de atractie pentru el, este important sa folosesti un sistem de protectie sertare copii. Acest produs ar trebui sa fie indispensabil in orice casa in care cresc copiii. Iata de ce!

Deschiderea sertarelor poate fi periculoasa pentru cei mici

Puiul tau va fi curios sa afle ce se ascunde in spatele sertarelor, iar in timp ce va trage de ele, exista riscul sa se loveasca, sa-si prinda degetele sau sa se accidenteze intr-un alt mod. In plus, pentru ca in sertare se pot afla si lucruri periculoase pentru prichindei, asa cum sunt furculitele, cutitele sau pastilele, este esential sa te asiguri ca ele nu vor ajunge in mainile ghemotocului tau.

Chiar daca iti dedici tot timpul cresterii celui mic, clipele de neatentie sunt inevitabile si exista riscul ca puiul tau sa se raneasca sau sa inghita ceva ce i-ar putea cauza probleme mari. Daca vrei sa eviti aceste pericole, foloseste o protectie de sertare pentru copii. Aceasta va restrictiona accesul celui mic la dulapuri si va preveni accidentarea lui.

Astfel, vei fi si tu linistita, fara grija constanta ca prichindelul tau se va lovi sau ca va gasi un obiect periculos in interiorul sertarelor din casa!

Este compatibil pentru orice tip de mobilier

Alege magazinul online Buy4baby si vei putea achizitiona protectii compatibile pentru toate tipurile de sertare. Ele pot fi atasate usor, cu banda adeziva, si nu necesita insurubare sau schimbari la nivelul pieselor de mobilier.

In plus, protectiile au lungimi ajustabile, astfel incat sa se potriveasca pentru orice suprafata. Asadar, orice persoana poate sa instaleze un sistem de protectie sertare copii, fara sa aiba motive in plus de stres.

Totodata, despre protectiile pe care le vei gasi in gama acestui magazin online trebuie sa stii ca sunt prevazute cu un mecanism dublu de siguranta si ca, in afara de sertare, ele pot fi utilizate pentru dulapuri, usi, frigidere, vase de toaleta, ferestre si multe alte locuri din casa.

Protectiile pot fi fixate pe orice suprafata iti doresti, pentru a-l feri pe prichindelul tau de pericole!

Poate fi achizitionat la un pret accesibil

Pentru a-l tine pe micutul tau in siguranta, nu trebuie sa cheltuiesti o avere. Poti achizitiona sisteme de protectie sertare copii la preturi extrem de avantajoase. De exemplu, un set de 4 sigurante pentru usile dulapurilor costa doar 39,99 de Lei.

Asadar, achizitionarea protectiilor pentru cei mici nu iti va goli portofelul, dar cu siguranta iti va oferi linistea de care ai nevoie. Vei sti ca micutul tau poate explora casa in voie, fara sa fie expus unor pericole mari.

Intra pe site-ul Buy4baby.ro si comanda acum un sistem eficient de protectie sertare copii!

Sursa foto: pixabay.com

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului