Cresterea copilului

#ziua copilului #distractie 1 iunie # distractie copii #1 iunie copii

Distractii gratuite de 1 Iunie pentru copil

Muzeele, excursiile, drumetiile, teatrele, cinematografele, parcurile de distractii - toate sunt idei excelente pentru a petrece 1 Iunie alaturi de copilul tau, insa daca bugetul nu iti permite costul unor bilete de intrare, al drumului sau altor distractii care necesita banuti, nu fii dezamagita. Exista o multime de moduri in care poti petrece Ziua Copilului fara a cheltui nici macar un leu. Descopera evenimente gratuite la care poti participa cu cel mic, dar si alte moduri de a va distra, interesante si necostisitoare.

Festivalul "Scoli, talente - noi vedete" - Parcul Plumbuita - Bucuresti

In sectorul 2 al Capitalei, toti copiii talentati la muzica si dans sunt asteptati sa se distreze la Festivalul "Scoli, talente - noi vedete", pe data de 1 Iunie, in parcul Plumbuita, cu incepere de la ora 09:00.

Pe langa multa voie buna, distractie si relaxare, exista si concursuri cu premii speciale pentru copiii talentati.

Lumea povestilor la Bucuresti Mall

Bucuresti Mall Vitan ii asteapta pe toti copiii doritori de aventuri si distractii speciale in incinta magazinului, pe data de 1 Iunie, de la ora 14:00, pentru a patrunde intr-o lume a povestilor, cu zane si spiridusi, dar si cu spatii de joaca gratuite si special amenajate pentru micutii nazdravani.

Distractia din Mall este gratuita si continua si pe data de 2 si 3 Iunie cu surprize de proportii, concursuri pentru prichindei si ateliere speciale de creativitate .

Plimbare cu hidrobicicleta - Lacul Ciupera - Tulcea

In Tulcea, toti micutii sunt asteptati pe malul lacului Ciuperca, vineri, 1 Iunie, intre 09:30 si 14:00, pentru a beneficia de o plimbare gratuita cu hidrobicicleta, cu ocazia Zilei Internationale a Copilului.

Pe faleza lacului, micutii care stau la rand pentru ocuparea unei hidrobiciclete se pot distra copios in miniparculetul special amenajat pe faleza lacului.

Orasul Tulcea este gazda mai multor distractii gratuite pentru copii, printre care si concursuri cu desene pentru asfalt, spectacole de muzica si o piesa de teatru.

Clovni si personaje Disney in Parcul Herastrau, Bucuresti

La "Roata Mare" din Parcul Herastrau se amenajeaza un colt de poveste pentru cei mici, un eveniment plin de distractii si voie buna organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania.

Copiii sunt intampinati de clovnii Crantanel si Caramel, dar si de personaje din lumea Disney si sunt introdusi intr-un univers mirific, presarat cu jocuri, concursuri si activitati artistice si creative.

Distractie gratuita si garantata, chiar si in casa!

In cazul in care, din motive diverse, iti petreci cea mai mare parte a zilei de I iunie in casa, cu copilul, sa nu crezi ca nu te poti distra copios.

Fie ca gatiti impreuna preparate delicioase, ca faceti cele mai savuroase dulciuri si le decorati haios si creativ, ca va ambalati in universul creativitatii si dati nastere unor decoratiuni speciale si dragalase sau ca pregatiti cateva ore de cinema si desene animate pentru copii, Ziua Copilului se poate petrece si in interiorul casei, fara a cheltui niciun ban.

1 Iunie in parc - Role, bicicleta, trotineta

In cazul in care evenimentele din oras nu va tenteaza sau nu apucati sa mergeti la cele gratuite, puteti petrece Ziua Copilului in parc, incarcati cu role, minge, bicicleta, palete de badmington, trotineta, carti de joc si puteti petrece o zi spectaculoasa in aer liber, cu miscare, zambete si voie buna.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare