Cresterea copilului

# jocuri educative #dragoni.ro #dragoni copii #jocuri creative

Dragoni.ro, spatiul virtual unde copilul invata prin joaca

Intr-o lume virtuala, lipsita de prea multa siguranta si incredere, parintii permit cu multa masura internetul in viata copiilor lor. Ce-ai zice daca ai gasi un site care i-ar oferi copilului oportunitatea de a se juca in siguranta, in acelasi timp in care invata si este monitorizat indeaproape de catre tine?

Dragoni.ro este un spatiu virtual de joaca creativ si original, creat de expertii EduFun pentru educatia si distractia de zi cu zi a micutului tau. Gazdele paginii web sunt Ado si Ada, 2 dragoni super simpatici, in compania carora copilul poate petrece un timp de calitate! Iata 5 motive pentru care trebuie sa il prezinti copilului tau!

1 Copilul invata si se distreaza in acelasi timp

Cu ajutorul celor 2 dragoni prietenosi si smpatici, copilul tau nici nu isi da seama cat de multe invata, fiind fermecat de distractia de care are parte in timpul jocurilor.

Joaca este unul dintre cele mai importante instrumente educative si modul cel mai placut prin care copilul asimileaza cunostinte. Se bazeaza pe o , prin care copilul retine informatii si intelege fapte si concepte prin metode concepute pe intelesul lui – jocuri.

2 Jocurile video sau pe , sigure si benefice in dezvoltarea copilului

Studii recente ale unor cercetatori olandezi indica faptul ca jocurile video sau pe calculator stimuleaza creierul sa ia hotarari rapide, imbunatatesc reflexele naturale si obliga copiii sa faca mai multe lucruri in acelasi timp.

Desi se credea ca jocurile video afecteaza semnificativ calitatea somnului, se pare ca impactul este nesemnificativ. Doar momentul in care adoarme propriu-zis este intarziat cu 4 minute, dar nu are influenta in calitatea somnului copilului.

3 pune la dispozitie peste 80 de si educative

Cele 80 de jocuri educative puse la dispozitie de platforma Dragoni.ro sunt din domenii si arii variate de invatare - logica, muzica, engleza, matematica, vocabular etc.

Toate jocurile sunt create astfel incat sa stimuleze creativitatea si imaginatia copilului tau, contribuind din plin la dezvoltarea lui cognitiva, dar si emotionala.

4 Parintii au posibilitatea sa se implice activ in procesul de invatare a copilului

Spre deosebire de alte site-uri educative pentru copii, Dragoni.ro permite parintilor sa se implice activ in procesul de monitorizare a activitatii copilului pe site, dar si in cel de invatare.

Sistemul afla si inregistreaza date esentiale despre nivelul de invatare la care ajunge, preferintele sale si rezultatele obtinute la divrse jocuri.

Toate datele inregistrate sunt prezentate, ulterior, sub forma unor rapoarte parintilor. Acestia au ocazia de a dirija activ si constructiv procesul de invatare, prin identificarea punctelor slabe, dar si a domeniilor la care copilul pare sa se descurce mai bine sau de care este mai pasionat.

5 Este o platforma creata de specialisti cu in invatarea experientiala

Dragoni.ro nu este un spatiu virtual destinat copiilor la fel ca oricare altul. Este o pagina web extrem de bine pusa la punct, dotata cu toate "fraiele" necesare pentru a aduce numai beneficii in educatia si dezvoltarea micutului tau!

Este creat pana la cel mai mic detaliu de echipa EduFun, care are o experienta de peste 10 ani in invatarea experientiala. EduFun este cel mai in masura sa ofere metode utile, moderne, noi, adaptate nevoilor prichindelului tau, astfel incat procesul de invatare sa nu fie o povara, ci o placere experimentata in viata de zi cu zi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului