Cresterea copilului

# petrecere revelion #petrecere copii #Revelion in familie #activitati Revelion

Esti parinte? Sfaturi pentru un Revelion reusit cu copilul

Daca nu ai cu cine sa lasi copilul de Revelion, nu inseamna ca nu te poti distra pe cinste la petrecerea dintre ani. Chiar daca esti nevoita sa iei copilul cu tine sau sa petreci acasa, in familie, exista cateva solutii pentru ca atat tu, cat si cel mic sa va distrati copios in noaptea dintre ani!
 

Invita-ti mai multi prieteni cu copii!

 
Daca tot esti nevoita sa petreci Revelionul acasa, invita-ti prietenii pentru mai multa distractie. Selecteaza si prieteni care au copii, astfel incat micutul tau sa aiba cu cine sa se joace si sa nu se plictiseasca.
 

Inventati traditii de familie pentru noaptea dintre ani!


Daca sunteti nevoiti sa petreceti Revelionul doar in familie, cu copilul, atunci puneti la cale cateva activitati interesante, de care sa va bucurati impreuna. Va puteti distra copios cu niste traditii personalizate: prajituri cu ravase, colinde la miezul noptii, dansuri speciale si bucate alese. Implica copilul in toate pregatirile de Revelion si ajuta-l sa descopere obiceiurile din Noaptea dintre ani.


Transformati petrecerea intr-un joc constant!

 
Daca nu vrei ca micutul sa se plictiseasca, dar nici sa-ti sacrifici toata noaptea de Revelion pentru a-l dadaci, asigura-te ca are tot timpul o ocupatie. Organizeaza jocuri de dans, karaoke si alte activitati inspirate din spiritul acestei sarbatori.


Mergeti cu colindul dupa miezul noptii!

 
Imediat dupa trecerea in noul an, cei mici pot merge cu colindul pe la casele vecinilor. Sorcova este cel mai cunoscut si popular colind din dimineata primei zile a noului an. Ia-ti copilul de manuta si ciocaniti pe la casele vecinilor, pentru a-i colinda si a le ura de bine pentru noul an.


Stabiliti-va rezolutiile pentru noul an!


Invata-ti copilul sa-si stabileasca rezolutii pentru noul an. Este o traditie pe care toata lumea trebuie sa o respecte. Luati cate un pix si asterneti pe hartie principalele dorinte pe care le aveti in noul an, inainte ca ceasul sa bata de miezul noptii!

Nu sunt foarte multe Revelioane pe care le vei petrece in compania copilului tau! Pe masura ce va creste si va deveni adolescent, va prefera compania prietenilor pentru aceasta sarbatoare. Din acest motiv, este mportant sa profiti si sa savurezi fiecare ocazie in care ai sansa de a petrece Anul Nou in compania lui.


Sursa foto: Mydeliciousambiguity.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului