Cresterea copilului

# tricicleta copii #tricicleta

Fa-l mandru pe cel mic cu o tricicleta de vis

Poate ca o tricicleta are o roata in plus, dar copiilor le plac cursele pe trei roti la fel de mult precum adolescentii isi iubesc noua masina. Chiar daca nu trebuie sa te ingrijorezi cu privire la asigurarea unei triciclete, trebuie sa fii atenta la siguranta si durabilitate atunci cand vrei sa achizitionezi o tricicleta copii confortabila si placuta pentru copii tai.

Majoritatea parintilor incep sa le cumpere copiilor lor triciclete in jurul varstei de 1-2 ani. Desigur, sunt amuzante si te ajuta sa iti procuri putin timp liber, insa aceste jucarii au si alte beneficii precum dobandirea unei mai bune coordonari. Inainte de a cumpara, poti verifica lista de mai jos care te va ajuta sa te decizi care e tricicleta ideala in functie de nevoile tale.

Siguranta

Incearca sa te orientezi mai mult spre triciclete confectionate din metal, si nu din plastic. De asemenea, verificati cu atentie, inainte de a cumpara, tot ce tine de directie, frani sau aparatoare. Desigur, nu conteaza ce tricicleta alegi pentru copilul tau, insa o casca de protectie este absolut necesara.

Pedalele

Copiii se vor indragosti de noua tricicleta, dar sunt capabili sa ajunga la pedale si la ghidon? Si mai ales, sa se simta confortabil atunci cand trag un pui de somn? Daca nu exista forta de pedalare, nu exista plimbari cu tricicleta, deci nu exista distractie. Asadar, asigura-te ca noua achizitie e practica, si o poate folosi azi, nu sase luni de cand a cumparat-o.

Sau, daca vrei sa o foloseasca pentru cativa ani, te poti orienta dupa ceva extensibil, care sa nu depinda de varsta copilului.

Identificarea modelului potrivit

Daca consideri ca o tricicleta copii e doar o bicicleta cu o roata in plus, mai gandeste-te o data. Pe piata se gasesc o varietate de astfel de triciclete, potrivite pentru toate gusturile. Pe langa modelele clasice, doua dintre cele mai populare sunt cele cu roti mari si cele care se pot impinge.

  • Tricicleta copii cu roti mari

Numarandu-se printre cele mai desavarsite modele, tricicletele cu roti mari amintesc de bicicletele de odinioara, cele cu o roata uriasa in fata si una mai mica in spate. Aceste modele sunt foarte apreciate de micuti, din cauza designe-ului unic si a stabilitatii pe care o ofera. Ergonomice si durabile, tricicletele cu roti mari ofera siguranta de care are nevoie orice junoir.

  • Tricicletele care se pot impinge

Acest model poate fi o incantare atat pentru parinti cat si pentru copii. Acestea ofera parintilor posibiliatea de a impinge tricicleta in momentele in care micutele picioruse au nevoie de o pauza sau cand nu sunt pregatite sa pedaleze. De asemenea, ii scapa si de caratul tricicletei atunci cand nu este folosita, fapt care ofera mai multa siguranta si control din partea parintilor.

Gaseste tricicleta perfecta pentru cel mic

Tricicleta este o incantare pentru copii: reprezinta un mijloc de a stimula increderea de sine a copiilor, de a le oferi un grad de autonomie, dar si o modalitate de a le pune energia la lucru. Alaturi de frati, surori si parinti, pe role, trotinete sau biciclete, cei mici se simt mai mari atunci cand se pot alatura adultilor in plimbzzare cu ajutorul propriului mijloc de transport.

Magazinul de aici este o firma specializata iin comercialiyarea produselor pentru copii si nou-nascuti. Acceseaza catalogului magazinului si exploreaza oferta completa de produse de calitate destinate celor mai mici dintre noi.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare