Cresterea copilului

#fotografii bebelus #bebelus care pluteste #fotografii inedite #bebelus

Fotografii inedite cu un bebelus care pluteste in aer

Cei care au copii nou-nascuti, stiu cat este de greu sa ii fotografiezi in pozitiile dorite sau cu ochii deschisi. Aceste poze insa dovedesc ca orice este posibil, daca iti doresti cu adevarat.

Desi la o prima vedere pozele par ireale sau photoshopate, cuplul polonez care le-a realizat, declara ca pozele nu sunt prelucrate. Ba mai mult, nu au folosit nici efecte speciale.

Ania Waluda si Michal Zawer, sunt cuplu de fotografi profesionisti. Acestia au fotografiat-o pe Emilia, fetita lor in varsta de doar o luna, in pozitii cel putin inedite. Pentru a realiza pozele acestia au construit un perete fals, pe care l-au pus pe podea, iar perete-le lau amenajat in asa fel incat sa semene cu o podea. Rezultatul este unul de exceptie.

Cei doi au spus pentru boredpanda.com ca atunci cand faci astfel de fotografii este foarte important ca cel mic sa se simta comfortabil.

Iata o galerie foto impresionanta:

 

Sursa foto: boredpanda.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului