Cresterea copilului

#Frog Crush #carti copii #mos craciun #cadouri copii

Frog Crush, prima carte ilustrata pentru copii, un cadou perfect de la Mos Craciun

Frog Crush, prima carte dintr-o serie de cinci carti ilustrate pentru copii, reprezinta un cadou excelent pentru cei mici, pe care sa-l pui sub brad. Seria intitulata The Crush Series, este scrisa in limba engleza, in versuri, de catre Ian Worboys si este ilustrata de Silke Diehl. Aceasta a fost lansata si reprezinta un cadou excelent pentru cei mici.

 

Cartile prezinta aventurile amuzante ale unui grup de animale, care au un mesaj educational legat de consecintele propriilor actiuni. Seria Crush este conceputa ca un univers educational si recreational pentru copii, in care acestia invata prin joaca, dar si ca sursa de inspiratie si resurse pentru parinti. Pe langa prima carte a seriei, website-ul www.thecrushseries.com conţine jocuri, carti audio, cantece si produse amuzante, care ii vor ajuta pe copii sa invete intr-un mod distractiv si interactiv de la personajele istete si ghiduse ale seriei Crush.

"Sa fiu parinte a fost o experienta ce a contribuit la dezvoltarea mea personala. in scurt timp am descoperit ca a nu te lua pe tine foarte in serios si a fi jucaus sunt elemente cheie catre inimile si imaginatia copiilor. Dezvoltati creativitatea si imaginatia tinerilor cititori, iar rezultatele vor ramane in vietile lor pentru totdeauna." spune Ian Worboys, autorul.

Frog Crush incepe cu gandurile unei broscuţe infometate, care viseaza la un pranz crocant, in timp ce sta pe o frunza de nufar. Un peste, un crocodil, un hipopotam si o musca apar, de asemenea, in poveste si o fac mai interesanta si imprevizibila. Autorul recomanda ca aceasta sa fie citita personificand personajele, facand fete amuzante si imitand diferite voci, lucru ce ii va ajuta pe copii sa se simta conectati la carte, iar experienta educationala sa fie mai amuzanta si mai memorabila.

Pentru ca magia unui poem sa prinda viata intr-o carte, este nevoie de o intreaga echipa, nu doar de autor. Este nevoie de un ilustrator talentat si de organizarea amanuntita a unui om care crede cu tarie in seria Crush. Cei trei oameni care au creat seria Crush sunt Ian Worboys - autorul, Silke Diehl – ilustratoarea si Nora Hategan, managerul proiectului Crush.

Ian Worboys este parinte, autor si CEO al unei companii de dezvoltare industriala la nivel pan-European. Umorul sau, regasit in seria Crush, este parte atat din viata sa profesionala, unde isi binedispune colegii, cat si din viata personala, insotind fiecare dintre cei patru copii, cu glume si versuri.

Silke Diehl este un designer de interior german si ilustratoare de carti pentru copii. Silke adora sa ilustreze povestile seriei Crush si considera ca cel mai frumos vis al ei prinde viata cu aceasta ocazie. Inspirata de aceasta provocare, a renuntat temporar la jobul ei pentru a ilustra personajele seriei Crush. Sotul si cei trei copii ai sai sunt deopotriva cei mai mari sustinatori si critici ai ei. Frumusetea ilustratiilor sale si magia cuvintelor lui Ian se intrepatrund perfect si creeaza un univers fascinant, deopotriva educativ si amuzant.

Nora Hategan este energia care conduce Crush Publishing, compania infiintata pentru a publica seria Crush. Cu entuziasm, viziune strategica, determinare si pasiune, Nora este un antreprenor care a crezut in povestile Crush, a pus bazele brandului Crush si si-a luat ca misiune sa aduca aproape de parinti si copii universul Crush, la nivel international.

"Seria Crush reda o lume in care cursul vietii poate fi schimbat de multe ori de situatii neasteptate, insa cu imaginatie si perseverenta, rezultatul unui eveniment trist poate fi schimbat intr-o creatie cu un impact pozitiv, care poate inspira si alti oameni sa faca la fel.", adauga autorul.

Aceste carti se regasesc pe lista de dorinte a lui Ian Worboys, pe care a scris-o dupa ce fiul sau mijlociu, Robert, a decedat in tihna, in somn, ca urmare a sindromului decesului cardiac brusc, in ianuarie 2016. Robert avea doar 27 de ani. In memoria sa, omul de afaceri a scos la lumina versurile pe care le-a scris pentru a-i incanta pe cei patru copii ai sai, cand acestia erau mici, si a infiintat fundatia The Robbie Bobby Foundation. 10% din profitul generat de vanzarea cartilor va fi donat organizatiei caritabile, a carei misiune este aceea de a ajuta persoanele care se confrunta cu probleme de sanatate, afectiuni mintale sau emotionale, dar si tinerii sportivi pentru care o donatie mica poate avea beneficii mari si le poate schimba vietile.

Frog Crush poate fi cumparata online pe www.thecrushseries.com, pe Amazon.com sau din librariile Cartureşti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului