Cresterea copilului

#bebelusi #novalac

Gama de produse Novalac este disponibila acum pe e365.ro

Novalac - eficienta dovedita in tratarea tulburarilor gastro-intestinale moderate la sugari! Produsele marca Novalac - Anti Colici, Anti Regurgitare, imbunatatirea tranzitului si Antidiareic - cu eficienta dovedita in tratarea tulburarilor gastro-intestinale moderate la sugari sunt disponibile acum pe e365.ro - Magazinul tau de incredere.

Alimentatia naturala comparativ cu cea artificiala este net superioara. insa, din pacate, exista situatii in care mamicile sunt obligate sa treaca sugarul pe alimentatie artificiala.

Fie ca nu se instaleaza lactatia, fie ca mama se imbolnaveste si medicatia ei este periculoasa pentru copil sau ca trebuie sa se intoarca la serviciu, fie ca micutul are un reflex de supt deficitar (mai ales la prematuri) si nu câstiga indeajuns in greutate, medicul va veni cu recomandarea unei schimbari de fond in privinta alimentatiei copilului.

Cel mai simplu si sigur mod de a asigura copilului nutrientii necesari pentru a creste mare si sanatos este sa alegi o formula adaptata nevoilor lui nutritionale, dar si starii de sanatate pe care o are.

Gama Novalac este perfecta sugarilor care nu mai sunt hraniti cu lapte matern. Formulele de lapte Novalac, contin proteine similare laptelui matern, aminoacizi secundari si esentiali:

- lipide precum acizii grasi esentiali: linoleic (Omega 6), α-linoleic (Omega 3) in raportul recomandat de 10/1, amestec special de uleiuri vegetale, taurina, carnitina, lecitina de soia, inozitol, colina -  pentru absorbtia usoara a grasimilor;

- carbohidrati cu 70% lactoza; 30% maltodextrine usor digerabile, pentru persistenta senzatiei de satietate;

- Oligozaharide: lactoza stimuleaza cresterea speciei Lactobacillus bifidus, bacterii intestinale cu rol in apararea organismului (efect prebiotic);

- Polizaharide: maltodextrine care regleaza glicemia, determina persistenta senzatiei de satietate, favorizeaza absorbtia intestinala de calciu;

Asemenea, tulburarile gastro-intestinale moderate au o incidenta ridicata in practica pediatrica. Formulele speciale de lapte Novalac s-au dovedit a fi eficiente in tratarea tulburarilor gastro-intestinale moderate la sugari. Afla mai multe despre formulele de lapte Novalac pe www.e365.ro 

e365.ro este magazinul online unde gasesti produse pentru toate vârstele: jucariile cele mai noi si cele mai dorite de copilul tau, jocuri creative si educative, instrumente muzicale, articole de petrecere pentru a veni in ajutorul tau atunci când organizezi petrecerea juniorului tau, râvnitele karturi BERG dar si articole pentru cei mari cum ar fi telefoane mobile si accesorii la cele mai bune preturi, produse de acvaristica si teraristica, articole sport si fitness, ceasuri cu cuc, electronice si electrocasnice dar si multe altele.

Va asteptam sa vizitati magazinul nostru online pentru a va delecta cu varietatea de produse si reducerile masive la diverse categorii de articole.

Despre ALPLAST

e365.ro este magazinul virtual al companiei ALPLAST SRL din Bucuresti

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare