Cresterea copilului

#baby expo #bebelus #copil #gravida #sala polivalenta

Incepe BABY EXPO - Editia de Vara

Baby Expo, cea mai mare sarbatoare a bebelusilor si copiilor, da startul editiei de vara. In perioada 21-24 mai, parintii, bunicii si copiii sunt asteptati la Sala Polivalenta din Bucuresti pentru a se intalni cu cele mai renumite companii producatoare de articole vestimentare si de ingrijire pentru cei mici.

Reunite sub acoperisul Baby Expo, peste 130 de branduri isi vor prezenta ofertele de produse si servicii destinate atat copiilor, cat si viitoarelor mamici. Vei gasi tot ce ai nevoie, pentru fiecare etapa din viata ta si a copilului tau: vestimentatie pentru gravide, articole de botez si petrecere, mobilier si decoratiuni pentru camera copilului, produse alimentare si de igiena, imbracaminte si incaltaminte, jocuri si jucarii, carti educative, cosmetice pentru copii.

Dupa ce te-ai aprovizionat bine de la producatorii prezenti, Baby Expo te invita sa participi la activitatile distractive organizate in cadrul expozitiei. Nu vor lipsi jocurile si concursurile, dar si momentele de relaxare:

  • Ferma animalelor - Timp de 4 zile pe platoul din faţa intrarii la BABY EXPO, va fi amenajata o mini-ferma unde cei mici vor petrece clipe de neuitat in compania animalelor. Copiii sunt invitati sa faca cunostinta cu poneii, caprele, iezii si viteii de la Ferma Animalelor.
  • Salonul Gradinitelor organizat impreuna cu Gradinite.com - Parintii sunt invitati sa descopere oferta educationala a peste 20 de gradinite şi au posibilitatea de a alege gradinita potrivita pentru copiii lor.
  • Forumuri de discutii unde parintii sunt invitati sa participe la seminarii specializate in educarea si dezvoltarea copilului prescolar sustinute de cadre didactice, medici si psihologi in cursul zilei de sambata 23 mai, incepand cu ora 15.00.
  • La Ursuletul Albastru - Restaurantul Bebelusilor realizat in parteneriat cu Nestlé, unde cei mai mici sunt invitati sa savureze delicioasele preparate pentru ei!
  • Piticii Sportivi - cea mai atractiva Intrecere Sportiva pentru copii intre 14 şi 36 luni. Pe un circuit adaptat varstei copilului, cu ajutorul parintilor, cel mic va avea de parcurs 4 probe : Catarare, Echilibru, Coborare si de-a Rostogolul! Ursuletul Nestlé premiaza toti copiii.
  • Salsa Baby - Danseaza pe ritmuri de Salsa impreuna cu bebelusul tau! Mamicile sunt invitate sa descopere noi forme de comunicare cu bebelusul lor prin intermediul muzicii si al dansului. Cu bebelusii in port-bebe, ele se vor intrece in ritmuri de salsa si vor fi premiate de Mustela.
  • Competitia Bebelusilor care merg de-a busilea - 100 de Bebelusi arata tuturor cum de mici pot fi CAMPIONI la mersul de-a busilea si primesc premii de la Ursuletul Nestlé.
  • Atelierul de creatie Ioana Visul Copiilor invita copiii sa realizeze cele mai frumoase jucarii/figurine Origami. Vor desena, decupa, lipi si astfel vor realiza jucarii/figurine Origami inedite pentru copiii din spitale de copii din Bucuresti si din tara.
  • Intalnire cu Itsy Bitsy - Lumea de poveste a radioului copilariei ii asteapta pe cei mici cu surprize!
  • Clown-ul Marcellino ii intampina pe copii incarcat de ghidusii si giumbuslucuri. Dupa o portie de zambete fac cunostinta cu printesa Sarina care cu ajutorul culorilor Curcubeului ii transforma pe cei mici in personajele dorite. La sfarsitul vizitei cei dornici pot participa la o sedinta foto "magica" de unde vor pleca acasa cu dovada ca pentru o zi au fost pe "Taramul Povestilor".
  • Concurs de pictura “Oameni sanatosi intr-o lume frumoasa” - Pentru ca iubim talentul micilor Picasso ii invitam sa participe la Concurs, iar cei mai talentati copii sunt premiati de SanatateaTV.ro
  • Micii bucatari - Alaturi de mamici copiii experimenteaza cate o reteta in fiecare zi si participa la Tombola Zepter.
  • Lectii de igiena dentara - Roade morcovi ca Bugs Bunny sau zambeste strengareste cu cei doi dintisori din fata? Copiii invata cum sa aiba grija de dintii lor.
  • Spatiul de joaca Chicco cu tobogane, casute, balansoare
  • Printese delicate sau zane fermecate, pirati fiorosi si spiridusi haiosi, face-painting si baloane modelate, activitati istete si multe premii la Tombola BABY EXPO !

Viitoarele Mamici sunt in centrul atentiei la BABY EXPO !

Baby Expo isi indreapta atentia si catre viitoarele mamici. Astfel, in cadrul expozitiei, acestea vor avea ocazia sa asculte miscarile bebelusului cu aparatul de ascultat zgomotele fetale si sa afle ultimele noutati in domeniul recoltarii de celule stem. Si pentru ca mamicile vor sa fie in pas cu moda, Baby Expo le aduce in dar haine in trend pentru gravide.

Fiecare viitoare mamica va fi intampinata de Nuk la clubul gravidelor cu sfaturi si cadouri si va participa astfel la Marea Tombola a Gravidelor.

Baby Expo, editia 15 de Vara va avea loc in zilele de 21-22-23-24 mai, la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Intrarea la expoziţie costa 8 lei pentru parinti si este gratuita pentru copii.
Pe baza biletului de intrare se participa la tombola cu premii din ora in ora !

Detalii pe www.babyexpo.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului