Cresterea copilului

#alegere jucarii #jucarii educative #jucarii copii #jucarii

Jucarii educative si creative pentru copii! Tu stii cum sa le alegi?

Alegerea jucariilor perfecte pentru copii este adesea o povara pentru multi dintre parinti. Acestia trebuie sa fie atenti ca acestea sa fie sigure si adecvate varstei, dar in acelasi timp, sa fie educative si sa le starneasca creativitatea celor mici.

EduClass le propune parintilor solutii inteligente prin care jucariile sa redevina preocuparea principala a celor mici, astfel incat acestia sa se dezvolte si sa invete lucruri noi, prin joc. Echipa EduClass acorda o atentie deosebita procesului de selectie a modelelor de jucarii, cautand permanent branduri noi, din aceeasi sfera a jucariilor inteligente.

Jocurile si jucariile creativ educative transforma procesul de invatare intr-o activitate distractiva, pe care cei mici o fac natural, in special cand sunt asistati de parinti. Jocurile care dezvolta atentia, rabdarea, curiozitatea, care le provoaca gandirea si mai ales implicarea si capacitatea de colaborare pot fi jucate ore intregi alaturi de familie.

Edu Class, unul dintre cele mai mari site-uri si importatori de jucarii educative si creative, a deschis recent un nou showroom de jucarii pe Bd. Unirii nr. 9. Conceptul noului spatiu este Oraselul Jucariilor, noua destinatie pentru parinti, copii si nu numai, atunci cand vine vorba de jucarii educative.

Situat in zona Unirii, showroom-ul se intinde pe o suprafata de 200 mp si are doua etaje, gazduind peste 2000 de produse creativ-educative destinate copiilor. Spatiul este prietenos, vesel si colorat, cu un peisaj care aminteste de orasele din desene animate. Noul showroom Edu Class gazduieste jucarii educative complexe pentru cei mici, care dezvolta abilitati precum creativitatea, imaginatia, limbajul, dar si spritul de echipa.

Produsele prezente in showroom sunt diverse si se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, de la bebelusii de cateva luni, pana la copiii de 10 ani sau mai mari. Jucariile tactile pentru bebelusi, jucariile din lemn, jocurile de echipa si role-play sau jocurile de construit sunt doar cateva dintre variantele de jucarii educative ce se regasesc in Oraselul Jucariilor, noul showroom Edu Class.

“Ne-am dorit un spatiu generos, in care sa expunem jucariile disponibile pe EduClass.ro. Unii parinti, si aproape toti copiii, vor sa vada jucariile, sa simta calitatea finisajului, respectiv sa le testeze. Noul showroom este asa cum ne-am dorit: luminos, vesel, colorat, un adevarat Orasel al Jucariilor, situat pe Bd. Unirii nr. 9, in care vizitatorii pot descoperi jocuri de creativitate, constructie, experimente sau pot descoperi lumea prin puzzle-uri si jocuri de stiinta. Oraselul Jucariilor EduClass are cateva cartiere –cartierul pentru bebelusi, cartierul cu jucarii din lemn, al jucariilor de constructie –si este vizitat de cei care inteleg importanta jocului pentru dezvoltarea motrica si intelectuala a celor mici”, declara Anca Leibovici, Director de Vanzari EduClass.ro.

Pe langa spatiul dedicat jucariilor, noul showroom Edu Class cuprinde si o zona dedicata produselor de puericultura. EduClass este importator unic al pompelor de san Spectra Baby, pompe care sustin in mod eficient alaptarea si hranirea naturala a bebelusilor. Alaturi de modelele de pompe de san electrice, sunt disponibile si accesorii dedicate alaptarii si hranirii bebelusilor cu lapte matern, precum biberoane, pungi de stocare a laptelui sau consumabile pentru pompe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului