Cresterea copilului

#copii #jucarii #jucarii copii #chicco.ro #jucarii chicco

Jucarii pentru dezvoltarea armonioasa a copilasului tau de la Chicco.ro!

Jucarii pentru dezvoltarea armonioasa a copilasului tau de la Chicco.ro!

ADVERTORIAL

Inca din primele luni de viata, dezvoltarea armonioasa a copilului este asigurata de afectiunea si interactiunea bebelusului cu mamica sa, dar si cu jucariile specifice varstei pe care parintii i le pun la dispozitie. De la carusele muzicale la papusi din plus si jucarii interactive, micutul tau poate beneficia de toate elementele necesare bunei sale dezvoltari gratie produselor semnate Chicco.


Chicco, un brand de incredere, mereu alaturi de tine si de copilasul tau

Chicco este un brand italian de renume, care si-a consolidat reputatia prin produsele de o calitate exceptionala pe care le ofera. Totodata, Chicco le este alaturi parintilor si prin intermediul Observatorului Chicco si al clinicilor medicale partenere.

Astfel, tu si copilasul tau puteti beneficia oricand de ajutorul si de sfatul doctorilor pediatri, a educatorilor specializati si a altor parinti, pentru ca micutul sa aiba o dezvoltare optima, lipsita de probleme.


Joaca, o cale fireasca de dezvoltare a copilului tau

Dezvoltarea prin joaca este una dintre cele mai firesti cai prin care te asiguri ca micutul tau creste si acumuleaza informatii in mod armonios. Jucariile, cat mai variate, ii stimuleaza simturile copilasului tau, contribuie la dezvoltarea atentiei, concentrarii si a curiozitatii sale native si il ajuta sa descopere lumea inconjuratoare.

Chicco iti pune la dispozitie o gama larga de jucarii, destinate micutilor de doar cateva luni pana la peste 3 ani, asigurandu-se astfel ca princhindelul tau parcurge toate etapele de dezvoltare in mod optim.

In oferta Chicco vei descoperi carusele muzicale, cu melodii placute si linistitoare, care ii asigura bebelusului tau un somn odihnitor, dar si papusi din plus, primii prieteni ai micutului tau, care il protejeaza de Bau-Bau!

Jucariile Chicco il vor insoti pe copilasul tau si in cadita: alege jucarii pentru baie viu colorate, haioase si moi ce transforma balaceala intr-o adevarata aventura.

Totodata, copilasul tau poate descoperi lumea fascinanta a cuvintelor cu ajutorul unor prieteni de nadejde, jucarii interactive vorbitoare, care il invata primele numere si litere, dar si care sunt culorile si formele de baza.

Dupa ce micutul face primii pasi in lumea vorbita, Chicco ii ofera sansa de a asimila si primele sale cuvinte in engleza, franceza, italiana, cu ajutorul unor jucarii bilingve.



  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele