Cresterea copilului

#cadouri copii #cadouri craciun #jucarii

La Elfbebe, Mosul isi umple sacul cu jucarii, carucioare si scaune auto pentru copii

Sacul Mosului parca nu se goleste niciodata. Si cu cat e mai plin, cu atat mai fericiti sunt copiii de pretutindeni. Asta stiu si ajutoarele de nadejde ale Mosului, elfii. Cu totii s-au adunat la Elfbebe.ro, magazinul online pentru viitoare mamici, bebelusi si copii pana la 10 ani. Elfii le garanteaza parintilor ca vor gasi in acest loc cele mai frumoase cadouri de pus sub brad. In plus, ei vor beneficia de transport gratuit, de preturi avantajoase, dar si de asistenta online.

Magie intr-o jucarie

Cu o jucarie copii de la Elfbebe.ro, parintii nu vor da gres niciodata, tot asa cum nici Mos Craciun nu face asta niciodata. Jucariile alese de elfi sunt de calitate si indeplinesc toate criteriile de siguranta. Chiar daca in magazinul elfilor sunt doar produse de calitate, asta nu inseamna ca parintii nu gasesc jucarii ieftine, dar la fel de distractive pentru copilasul lor. Oricat ar costa, de Craciun, magie e in orice jucarie, nu-i asa?

Cadouri-bonus: carucioare si scaune auto pentru copii

Pentru copii cuminti si familii fericite de sarbatori, elfii au pus deoparte o oferta bogata de carucioare si scaune auto. Ei stiu ca nu e o vorba in vant aceea ca trebuie sa intri in noul an cu ceva nou. Iar un carucior copii sau un scaun auto pentru copii pot fi cadoul perfect cu care sa intampine 2014. Cele mai mici preturi online, dar si numeroasele promotii din oferta elfilor ii vor convinge pe parinti sa nu mai amane o astfel de investitie pe termen lung.

3 motive ca sa cumpere de la elfi

Vestea cea mai buna este ca nu doar Mosul beneficiaza de transport gratuit. Elfii asigura aceeasi facilitate comenzilor primite de la parintii din Bucuresti, dar si pentru cele primite de oriunde din tara, daca valoarea lor e mai mare de 200 de lei. O veste la fel de imbucuratoare este ca, la elfi, preturile produselor sunt si ele in sarbatoare, astfel incat, in aceasta perioada a anului, ofertele speciale si promotiile se tin lant. Nu in ultimul rand, ca sa fie corect informati depre cadoul pe care il aleg, parintii ii pot consulta online pe ElfSpecialistii de la Elfbebe.ro, care sunt gata sa le raspunda oricand la toate intrebarile. Lor nu le ramane decat sa inceapa goana dupa cadouri!

Despre ELFBEBE

ElfBebe.ro magazin online si fizic in Galati ce distribuie si comercializeaza la pret de importator articolele pentru copii si gravide, de la carucioare de bebelusi pana la hainute de copii. Oferim transport gratuit si multe promotii clientilor nostri. Elfbebe - Pentru copii unici, adica toti!

Advertorial!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului