Cresterea copilului

#relaxare #bona #copil #program #olita # alimentatie copii #secrete bona

Lucruri pe care le poti invata de la bona copilului tau

In ziua de azi, angajarea unei bone pentru copil nu mai este un moft, ci a devenit o necesitate. Multe mamici inca sunt reticente cand vine vorba despre angajarea unei bone, de teama ca aceasta nu va avea un comportament corespunzator si nu va ingriji copilul atat de bine pe cat ar putea ele sa o faca, dar specialistii le contrazic. Ei sustin ca o bona cu experienta detine o multime de secrete si trucuri benefice pentru cresterea copilului.

Si tu cauti o bona pentru copilul tau? Atunci este bine sa stii ca, in timp, poti invata multe lucruri utile de la ea.

Cum sa inveti copilul sa faca la olita

Pentru multe mame, invatarea copilului sa faca la olita este o reala bataie de cap, insa bona te poate ajuta sa depasesti cu bine aceasta etapa normala in cresterea juniorului. De la ea poti afla trucuri utile despre cum ar trebui sa raspatesti copilul cand sta cuminte pe olita sau despre cum sa-i creezi un program prin care sa se obisnuiasca sa foloseasca acest "instrument" nou pentru el.

Cum sa ai mai mult timp pentru tine

De la o bona experimentata poti afla cum sa castigi timp pentru tine, fara a-ti neglija odorul. Conform expertilor, in primii ani de viata ai copilului, mamele nu mai au timp pentru ele, pentru ca intotdeauna sunt preocupate de cresterea celui mic. Bona iti poate arata cum sa profiti de orele in care copilul doarme pentru a te relaxa, a gati sau a te intalni cu prietenele tale.

Cum poti avea o atitudine pozitiva fata de copil

Stresul si grijile cotidiene te pot determina sa-ti pierzi rapid rabdarea si sa ai o atitudine mai putin constructiva fata de copil. Bona este de mare ajutor in acest caz, intrucat iti poate dezvalui din secretele ei si te poate invata sa fii mai rabdatoare, sa gasesti noi metode prin care sa iti disciplinezi copilul si sa incerci metode eficiente de stimulare a creativitatii celui mic.

Cum sa-l inveti sa manance sanatos

Daca intampini probleme in a-l obisnui pe cel mic sa manance sanatos, bona iti poate da o mana de ajutor. Gratie experientei acumulate in timp, ea te poate invata cum sa faci mancarea sanatoasa sa fie atractiva pentru copil si cum sa transformi mesele principale in cele mai asteptate momente ale zilei.

Daca vrei sa gasesti o bona experientata pentru copilul tau, de la care sa inveti lucruri utile, iti recomandam cautabona.ro.

Sursa foto: blog.timesunion.com

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Sfatul expertului