Cresterea copilului

#vaccin bebelusi #copil zuckerberg #schema vaccinare # vaccin copii

Mark Zuckerberg si-a vaccinat fetita. De ce ar trebui sa o faci si tu

Mark Zuckerberg a revoltat mediul online cand, in urma cu cateva zile, a publicat pe contul sau de Facebook o imagine cu fiica sa, cu care a mers la medic pentru a fi vaccinata. Un grup de medici, citati de The Daily Mail, explica de ce co-fondatorul Facebook a avut dreptate cand a decis sa-si vaccineze fetita, subliniind ca multe dintre contra-argumentele vaccinarii sunt de fapt mituri.

Vaccinul cauzeaza aparitia autismului 

In 1998, Andrew Wakefield a avansat teoria potrivit careia vaccinul ROR ar putea avea o legatura de cauzalitate cu autismul deoarece a doua doza a acestui vaccin este administrata in perioada prescolara, cand si autismul este de obicei diagnosticat. Cercetarile ulterioare au aratat ca este doar o coincidenta si ca, mai mult, ipoteza lui Wakefield s-a bazat pe un studiu fraudulos si non-etic. 

Vaccinul contine substante toxice

Sarurile de aluminiu sunt in mod obisnuit utilizate pentru a imbunatati raspunsul imun la vaccin. Acesta apare natural si in laptele de la san, in formula de lapte, anumite mancaruri si chiar apa. Totusi, cantitatea de aluminiu la care este astfel expus un copil este in limitele de siguranta, asigura expertii citati de Daily Mail. In aceeasi idee, vaccinurile contin si formaldehida care se utilizeaza pentru a dezactiva toxinele din bacterii si virusi. Si totusi, o para contine de 50 de ori mai multa formaldehida decat exista in vaccin. 

Vaccinul te poate imbolnavi tocmai de boala de care ar trebui sa te protejeze

Acest lucru se intampla extrem de rar si oricum intr-o forma foarte usoara a bolii. Cazurile in care apare boala se refera la copii cu imunitatea scazuta, cum ar fi cei bolnavi de cancer. 

Vaccinurile sunt foarte profitabile 

Potrivit datelor prezentate de publicatia britanica, companiile farmaceutice fac profit din comercializarea vaccinurilor, insa nu atat de mare cum este cel din comercializarea oricaror altor medicamente. Profitul este de 1-2%. 

Voi ce parere aveti despre vaccinare?

Foto: hepta.ro, facebook

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare

Sfatul expertului