Cresterea copilului

#Mihai Petre tata #mihai petre #fetita Mihai Petre

Mihai Petre, cele mai sincere marturisiri despre parenting

Mihai Petre va deveni, in august, tata pentru a doua. Coregraful avea deja pregatit un nume de baiat, insa va deveni din nou tata de fetita!

“Sunt in 4 luni, primlele au fost cu greturi, dar acum e bine, ma simt perfect. Cred ca va fi fetita. Ne-am dorit copii, eu mi-am dorit o fetita. Catinca a stat jumatate de ora in brate la Mihai când a aflat vestea, a stat si a analizat. Ea ne-a spus ca isi doreste o surioara, se uita in cer si spunea: Doamne, sa imi aduci o surioara! Voi naste pe la sfarsitul lunii august, inceput de septembrie.” a spus Elwira Petre in cadrul emisiunii “Vorbeste lumea”. 

“M-am asezat pe canapeaua din living si m-a anuntat, m-am bucurat extrem de mult. Nu poti descrie in cuvinte prea bine. Nu poti face o scoala de parinte, lucrurile se intâmpla natural. Abia astept sa o cunosc. Nu avem inca un nume. Avem variante, dar nu cred suta la suta in ele. Aveam un nume de baiat… Matei imi place mult, dar pentru fata nu stiu.” a completat Mihai Petre.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Ce influenta are echinoctiul de toamna asupra noastra

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Top
Top