Cresterea copilului

#magazinele z #concurs #voucher #copil #andreea esca #haine

Moda pentru copii

copilul tau este rasfatatul familiei, micul strengar al bunicilor, printesa lui tata si vedeta scolii. In tot ceea ce face, micutul isi pune amprenta personalitatii, iar acest lucru se observa pana si in vestimentatia pe care o alege cu grija din rafturile magazinelor. Lasa-l sa se exprime si ofera-i haine cu personalitate. Incearca noua colectie toamna-iarna 2009/2010 din magazinele Z.

 

Magazinele Z stiu cum sa iti puna in valoare copilul, indiferent de gusturile si personalitatea acestuia.

Pentru cele mai pretentioase fetite, magazinele Z au pus la dispozitie diferite teme vestimentare perfect adaptate preferintelor acestora. Printesa ta este o visatoare incurabila? Atunci fa-i cunostinta cu gamele Romantique sau Romantico Folk. Pentru fetele mai conservatoare, clasicul designului britanic se imbina perfect cu un pic din extravaganta fetelor din Regatul Unit. Opteaza astfel pentru colectia British Trend. Nu te opri insa aici, pentru ca mai  aveti inca multe de descoperit. Denim Color sau Dog and Lamp sunt inca doua teme vestimentare generoase, care ii vor oferi fetei tale hainute cu personalitate.

Nici baieteii nu duc lipsa la capitolul moda si trenduri. Adevarati domni in devenire, baieteii pot merge alaturi de tatal lor la orice intalnire pretentioasa, alegand hainutele din colectia Trend Dandy. Pentru un look mai casual, dar si pentru a face furori pe coridoarele scolii, magazinele Z i-au pus la dispozitie stilul Urban Carg. Indiferent de ocazie, baietelul tau va fi intotdeauna pus la punct. Nu uita sa iti indrepti atentia si spre stiluri relaxate, ca Green Outdoor sau Rowing club.

Magazinele Z s-au gandit si la bebelusi , asa ca au invitat-o pe Andreea Esca sa isi puna amprenta personala asupra body-urilor pentru prichindei. In colectia Design by Andreea Esca, vei gasi body-uri cu mesaje haioase, numai bune de cumparat pentru cel mic sau de facut cadou: “imi iubesc bunicii”, “imi iubesc nasii”, “sunt cuminte”, “candidat la presedintie”, “s-a nascut o stea”, “eu sunt seful”, “tata munceste, mama cheltuieste”, “eu si tata o iubim pe mama” sunt doar cateva dintre mesajele colectiei pentru bebelusi.

 

 

Designul nu este singura calitate de care beneficiaza hainele Z. Pentru a face fata energiei copiilor si activitatilor acestora, hainele din magazinele Z sunt comode si practice, in culori vesele si cu modele simpatice. Acestea sunt lucrate din tesaturi moi care mangaie bine corpul si nu in ultimul rand, au croieli moderne, in tendinte.

Castiga un voucher in valoare de 200 lei, valabil in magazinele Z!

Stiu ca te-am convins sa dai fuga in magazinele Z, insa acum ai posibilitatea de a castiga si produse pentru copii in valoare de 200 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa participi la concurs.

Ce poti castiga:

Un voucher in valoare de 200 lei, valabil in magazinele Z.

Regulile concursului:

Pentru a participa la concurs, trebuie sa vizitezi mai intai site-ul www.specialbebe.ro. Alege-ti articolul preferat de la rubrica Sfaturi Practice si raspunde apoi pe forum.acasa.ro la intrebarea: De ce ti-a placut acest articol? Argumenteaza-ti cat mai bine alegerea facuta!

Pentru a participa la concurs trebuie sa postezi raspunsul tau pe forum.acasa.ro dand click AICI. Doar utilizatorii inregistrati pot participa. Daca nu ai deja un cont, poti sa te inregistrezi AICI.

Important!

  • Pentru a-ti acorda premiul, adresa de e-mail trebuie sa fie valida, iar datele personale corecte!
  • Concursul se desfasoara in perioada 03.11.2009 - 17.11.2009. Castigatorii vor fi anuntati atat in pagina de concurs, cat si personal pe adresa de e-mail la data de 18.11.2009.

Va fi premiat cel mai interesant raspuns!

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare