Cresterea copilului

#jucarii #lego #jucarii lego #toysdepot.ro

Noua colectie de jucarii LEGO s-a lansat si in Romania

Asteptarea a luat sfarsit! Celebrul constructor danez de jucarii, LEGO a lansat astazi noile seturi, deschizand astfel oportunitati noi de creatie si explorare pentru copii de toate varstele. Intreaga gama de jucarii LEGO, numite de foarte multi drept “jucaria secolului”, disponibila la TOYSdepot.ro, vine cu tematici noi cum ar fi Ultra Agents insa si cu seturi noi adaugate la tematicile deja cunoscute ca LEGO City Arctic .   

LEGO, un brand cunoscut de multi, un nume care ofera calitate, creativitate, educatie si siguranta copiilor nostrii. Cu o cota de piata globala de peste 5% din totalul jucariilor, LEGO se impune si pe piata din Romania, in iulie-august 2014 reusind sa lanseze o gama numeroasa de jucarii LEGO respectand aceleasi principii si mentinand pe primul loc elementul educativ al acestora.

Tematici noi de jucarii LEGO si continuarea seturilor cunoscute

Odata cu aparitia jucariilor care vin cu idei noi de constructie pe tematicile deja cunoscute, LEGO lanseaza si noua serie Ultra Agents. Dedicata copiilor cu varste intre 9 si 14 ani, aceasta serie reuseste sa aduca actualitatea in lumea LEGO. Copii pot deveni agenti speciali pentru a apara lumea de atacuri informatice sau pentru a intercepta raufacatorii in vederea stabilirii pacii in oraselul construit de ei.

O noua tematica care face parte din celebra serie City, este LEGO City Arctic. Cei mici sunt pusi fata in fata cu descoperiri arheologice noi, si sunt invatati cum sa devina un explorator arctic de succes. Cu ajutorul elicopterelor si ale snowmobilelor acestia pot explora toata zona arctica adunand cristale si artefacte pe care mai apoi sa le cerceteze in avanpostul arctic. Toate acestea impreuna cu descrieri video ale jucariilor le puteti gasi la magazinul TOYSdepot care, impreuna cu cei de la LEGO reuseste sa puna la dispozitia copiilor intreaga gama de jucarii City Arctic .

Fetitele trebuie si ele rasfatate cu jucarii si povesti noi. De aceea seria LEGO Friends continua aventurile celor 5 prietene cu jocuri si idei noi de creatie. Mia, Andrea, Emma, Olivia si Stephanie sunt din nou in lumina reflectoarelor si impreuna cu seturile noi fetitele reusesc sa creeze noi spatii de joaca si distractie pentru cele 5 prietene.

Temele deja cunoscute cum ar fi LEGO Ninjago, Creator, Ninja Turtles (Testoasele Ninja), LEGO Techinic sau Star Wars nu au fost nici ele uitate. Noi jucarii Ninjago ii aduc in atentie pe luptatorii ninja si le ofera decorul necesar pentru lupta pentru orasul ninjago. LEGO Creator vine cu seturi 3 in 1 noi cum ar fi vehiculele galbene pentru curse sau cafeneaua si magazinul de biciciclete iar Testoasele Ninja sunt puse la incercare cu noi evadari si urmariri ale raufacatorilor. Seturile noi de la Technic deschid calea copiilor cu varste intre 10 – 16 ani catre o cariera de inginer sau constructor; modelele prezentare in aceasta tematica pot fi motorizate si controlate de la distanta prin telecomanda. Pasionatii pot interactiona cu personajele preferate din filmul Star Wars si pot recrea luptele pe care si le-au dorit cu seturi si navete de zbor noi.

LEGO DUPLO. Universul educativ al bebelusilor

LEGO continua dezvoltarea seturilor DUPLO, caramizi de dimensiuni mai mari care nu pot fi ingerate de copii. Aceste jucarii pentru copii de 1 – 5 ani, ii invata pe cei mici importanta animalelor si plantelor pentru natura si ii ajuta sa isi dezvolte abilitatile cognitive si motorii . Seturile DUPLO noi aduc in atentia celor mici personajele cunoscute ale desenelor animate cum ar fi Peter Pan , Jack si Piratii sau continua povestea desenului animat Cars .

DUPLO aduce o data cu lansarea noilor seturi de vara si o tema noua pentru iubitorii de castele si cavaleri din Evul Mediu, LEGO DUPLO Cavaleri. Toata seria DUPLO impreuna cu alte noutati, o puteti gasi accesand site-ul TOYSdepot.ro.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului