Cresterea copilului

#fotografii #xoxo.ro #fotografii printate #fotografii pe hartie

Pozele pe hartie, amintirile care nu zboara

In mod sigur ai in casa cel putin un album cu fotografii printate pe care te uiti de fiecare data cu mare drag si iti amintesti de fiecare moment imortalizat. Desigur, acum exista varianta fotografiilor digitale, insa recunoaste sincer: de cate ori deschizi computerul pentru a vedea acele fotografii?

Fotografiile digitale sunt atat de multe si atat de lipsite de substanta incat uneori parca nu mai au niciun farmec, spre deosebire de cele printate pe hartie care sunt selectate pe spranceana si care au semnificatii puternice.

Iata doar o parte din avantajele fotografiilor printate:

1. Pe un CD se obisnuieste sa se puna sute sau chiar mii de fotografii, ceea ce face dificila vizualizarea lor. O fotografie printata este cu siguranta una care surprinde un moment special din viata ta. Iti este mereu la indemana, o poti atarna pe un perete, o poti lipi cu un magnet pe frigider sau o poti inrama si aseza in camera ta, astfel incat sa o vezi mereu si sa iti aduci aminte de acele momente frumoase.

2. Nimic nu este mai frumos decat un colaj cu o serie de fotografii cu tematica de vacanta sau iubire oferit cadou persoanei dragi. De asemenea, pentru parinti sau bunici cel mai frumos cadou ar reprezenta o rama mare in care sunt "lipite" mai multe poze cu nepotelul/copilul in diverse ipostaze ale dezvoltarii sale. Astfel, isi vor aminti mereu de primele zile de viata, de taierea motului, primii pasi, prima zi de gradinita, prima zi de scoala, primul premiu cu coronita si asa mai departe.

Astfel, spre deosebire de fotografia digitala la care bunicii (persoanele in varsta in general) nu prea au acces, fotografia printata ramane de baza pentru oricine, indiferent de varsta.

3. O fotografie tangibila este mai emotionanta si trezeste parca mai repede sentimentele oamenilor. In plus, fotografiile printate pot fi introduse in portofel, protejate cu mare grija si privite atunci cand apare sentimentul de dor.
 

Promotie la printarea fotografiilor pe xoxo.ro


Daca iti doresti sa printezi cele mai dragi fotografii, ai acum la dispozitie o promotie oferita de cei de la xoxo.ro. Nu rata campania de printare a fotografiilor si oferta speciala pentru tine: la 100 de fotografii printate la dimentiunea 10X13, pretul unei fotografii este redus la 0,19 lei.

Afla mai multe informatii despre aceasta promotie pe xoxo.ro.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, arhitect Silvia Teodorescu: Casa inteligenta, intre confort si moft

Expertul Acasa.ro, Silvia Teodorescu, arhitect

Pune o intrebare