Cresterea copilului

#craciun #bebelus #familie #sarbatori de iarna

Primul Craciun al bebelusului

Daca acesta este primul Craciun in care este prezent si bebelusul tau, ar fi bine sa il organizezi in asa fel incat el sa ramana unul de neuitat. Chiar daca puiul tau nu intelege foarte bine ce se intampla in jurul lui, nu inseamna ca primul Craciun trebuie sa treaca fara niciun fel de pregatire. Gandeste-te ca amintirile vostre vor ramane mereu, iar fotografiile pe care le vei face il vor bucura pe copil cand va creste.


Iata cateva modalitati de a face primul Craciun al bebelusului unul memorabil.


Formati traditii


Pentru ca acum reprezentati cu adevarat o familie, este cel mai bun moment sa incepeti sa formati traditii proprii. De exemplu, incepand din acest an, fiecare membru al familiei trebuie sa poarte un pulover cu reni sau o caciula de Mos Craciun.


Puteti stabili orice lucruri doriti pe care sa le respectati in fiecare an. Daca aveti mai multe propuneri, le puteti urma pe toate sau puteti trage la sorti.


Globulete personalizate


Daca vrei sa marchezi fiecare Craciun al bebelusului, poti achizitiona cate un globulet pe care sa scrii, an de an, varsta bebelusului. Cu siguranta acestea vor ramane o amintire minunata de care va veti bucura impreuna in anii urmatori.


Daca doriti, le puteti picta impreuna cu micutul vostru pentru ca totul sa se desfasoare intr-un mod cat mai placut si amuzant.


Tinuta de poveste


Achizitioneaza-i bebelusului un costum de spiridus, Mos Craciun, ren, om de zapada sau orice alt personaj dragut care sa aiba legatura cu aceasta sarbatoare minunata.  Daca nu, un costumas rosu cu alb sau verde si o caciulita care sa fie in acelasi ton este mai mult decat suficient.


Fa multe poze


Filmeaza si pozeaza toate momentele importante. Impodobirea bradului , primirea colindatorilor etc si, evident, incearca sa il integrezi pe copilul tau in toate aceste activitati. Fotografiile si filmarile vor fi singurele lucruri care nu va vor permite sa uitati toate aceste momente frumoase din viata voastra.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului