Cresterea copilului

#stilago.ro #adolescente # haine de vara

Produse de vara pentru adolescente

In plin sezon de vara cu siguranta vrei sa adaugi la garderoba ta cele mai frumoase si moderne haine. Fustele cu volnase, rochiile diafane sau topurile moderne le gasesti doar pe stilago.ro, la cele mai mici preturi.

De pe Stilago.ro poti comanda haine de la cele mai chic si variate game branduri din intreaga lume, cu reduceri de pana la 75%.
 

Usha - rochie caisa


Pentru zilele caniculare de vara poti imbraca aceasta rochie, extrem de chic, potrivita pentru orice adolescenta, indiferent ca merge la cumparaturi sau ca se intalneste cu fetele la o cafenea. Rochita este foarte practica, iar culoarea este una foarte moderna , recomandata de toti designerii faimosi.

Rocha de la Usha este fabricata din bumbac , se inchide cu nasturi si este prevazuta cu un cordon in jurul taliei.

Pret: 71 ron
 

Usha - top alb


Daca esti in cautarea unui top de vara, vaporos si cu aspect vesel, aceasta piesa vestimentara este perfecta pentru tine. Topul poate fi purtat cu p pereche de jensi scurti sau capri. Acesta se inchide cu nasturi, are un cordon care sa accentueze talia si este fabricat din bumbac.

Pret: 57 ron
 

Highlight - geanta albastra


Orice tinuta trebuie asortata cu o geanta moderna, dar si suficient de incapatoare pentru toate obiectele utile: portofel, telefon mobil, ochelari de soare etc.

Aceasta geanta albastra de pe stilago.ro este accesorizata cu o funda alba in fata, are un compartiment interior pentru telefonul mobil, este confectionata din 50% bumbac si 50% poliester .

Pret: 45 ron


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului