Cresterea copilului

#Rucsacuri Herlitz #parinte #elev

Rucsacuri Herlitz - Alege sa ii menajezi sanatatea copilului tau

Carui parinte nu ii place sa isi vada copilul fericit? Evident, fiecrui parinte ii face placere sa il vada pe cel mic vesel, dar pentru ca acest lucru nu inseamna numai rasfat, ci si siguranta pentru copil, orice parinte trebuie sa fie simultan bine voitor si precaut atunci cand le ofera celor mici motive de bucurie. Si tocmai din acest motiv, Rik iti propune ca pentru acest an scolar sa alegi rucsacurile Herlitz. Adica rucsacul care sa ii ofere celui mic deopotriva bucurie si protectie.

 

Pentru alegeri responsabile recurge la rucsacurile Herlitz

Sa il bucuri pe cel mic, dar intr.un mod responsabil, poate fi o sarcina dificila pentru oricare parinte.

Pe de o parte pentru ca presupune destul de mult efort de a cauta si achizitiona numai obiecte care sa nu il puna pe cel mic in vreun pericol, iar pe de alta pentru ca nu tot ceea ce este pe gustul acestuia este si sigur. Iar fiindca din aceasta clasa de obiecte fac parte si ghiozdanele scolare, Rik.ro iti recomanda rucsacurile Herlitz pentru a te achita de aceasta sarcina in cel mai responsabil mod cu putinta. Si, totodata, in cel mai apreciat de cel mic.

In viata fiecarui elev ghiozdanul ocupa un rol deosebit de important fiind printre acele accesorii scolare prezente zilnic in viata acestuia. si tocmai din acest motiv, ghiozdanul trebuie sa ii aduca elevului nu numai avantaje functionale, dar si confortul de care are nevoie pentru a-si menaja sanatatea.

Atunci cand ne gandim la siguranta pe care trebuie sa o ofere un ghiozdan ne gandim de regula la protejarea coloanei vertebrale si a posturii copilului, adica la felul in care acesta distribuie greutatea pe care o are de purtat in spate elevul in fiecare zi.

Cartile, caietele, penarul si toate celelalte rechizite pe care cel mic le are de carat in fiecre zi pot insuma o greutate destul de mare pentru coloana sa vertebrala, iar acest lucru nu inseamna altceva decat ca utilizarea zilnica a ghiozdanului poate fi o amenintare pentru sanatatea celui mic.

Pentru ca daca ergonomia acestuia nu respecta principiile de dstribuire optima a greutatii coloana celui mic se poate foarte usor deforma. Din acest motiv este indicat ca rucsacul scolar al celui mic sa fie confectionat in acord cu acestea.

Adica sa aiba baretele dispuse la o anumita distanta fata de centrul rucsacului si sa fie dublate cu burete sau cu un material moale, iar spatele ghiozdanului sa fie intarit. Toate acestea var actiona asupra felului cum se va distribui greutatea si cum va fi, implicit, resimtita de cel mic. In plus, dublarea baretelor mai are, dincolo de acest rol, si functia de a nu impiedica circulatia sanguina, iar acest lucru este si el deosebit de important pentru siguranta celui mic.

Iar pentru ca rucsacurile Herlitz de pe papetaria online rik.ro respecta toate aceste masuri de siguranta si, in plus, ofera si cele mai vesele si sic modele, alegerea acestora nu are cum sa nu fie cea mai buna optiune. Si cea mai responsabila totodata.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului