Cresterea copilului

#programe educative copii copii # programe educative # juniori de succes

S-au pus in vanzare biletele la "Juniori de Succes", cel mai nou si inovator program pentru copii

ADVERTORIAL

Programul – spectacol de motivare si dezvoltare personala pentru copii, Juniori de Succes, este un conceptul nou in Romania si foloseste metode alternative de invatare, non-formale, informale si experimentale aplicate in cadrul unui grup mare, cu ajutorul unor materiale de lucru, imagini video si muzica intr-un spatiu dedicat divertismentului.

Pe data de 23 februarie, ora 15:30, la Cinema Movieplex din Plaza Romania are loc primul program - spectacol de motivare si dezvoltare personala dedicat copiilor cu varsta intre 8 - 13 ani, “Juniori de Succes”, organizat de NextSteve Group. 

Programul “Juniori de Succes” se adreseaza copiilor dornici de imbunatatirea abilitatilor de comunicare, deprinderea atitudinii, a comportamentului si a limbajului potrivit varstei lor si parintilor interesati sa optimizeze toate resursele copilului pentru o dezvoltare armonioasa.   

Astfel, copiii vor avea posibilitatea depasirii limitarilor emotionale, de a isi perfectiona abilitatile de comunicare, socializare, capacitatea de initiere si de mentinere a unor relatii empatice si asertive. Activitatile completeaza curricula scolara si adauga abilitati suplimentare care sa sprijine copiii in atingerea succesului personal, social si profesional. 

Activitatile vor fi sustinute de dna. Monica Fulea, psiholog practician si trainer certificat CNFPA cu experienta vasta in lucrul cu copiii prescolari, scolari mici si adolescenti avand o abordare practica a terapiei si trainingului, psihoterapeut in curs de supervizare in terapie adleriana si terapie logopedica.


Programul de activitati:

  • exercitii de energizare
  • exerctiii de comunicare si de exprimare a emotiilor
  • exercitii de autocunoastere si de motivare personala


Programul este dedicat exclusiv copiilor si se va desfasura in intervalul 15:30 - 16:45. Intrarea in sala se face in intervalul 15:00 - 15:30.

Participantii vor primi materiale de lucru si diplome de participare, nu este nevoie sa aduca nimic de acasa.

Pretul biletului este de 40 lei si se poate achizitiona de pe siteul www.myticket.ro sau din Magazinele Diverta. Dupa cumpararea biletului, parintii sunt rugati sa se inregistreze online pe ACEST FORMULAR, astfel incat sa primeasca pe email materiale cu informatii inainte si dupa eveniment, dar si sa inscrie copiii la tombola cu premii ce va avea in cadrul programului.

“Juniori de Succes” este construit in baza principiului companiei NextSteve Group de a dezvolta programe educative pentru copii folosind metode din mediul de divertisment (“edutainment”).


Despre NextSteve Group


NextSteve
Group este o companie ce ofera traininguri, cursuri, evenimente, tabere si teste psihologice pentru copii, fondata de Andrei Stefan si Claudia Suhov. Acestia au fost premiati anul trecut cu titlurile: “Compania Anului 2012” si “Premiul de Excelenta pentru Inovatie in educatie”.

In anul 2012 cel mai cunoscut si atractiv program pentru copii a fost “Juniori in afaceri”, cursul de educatie economica si antreprenoriat, ce a fost realizat in parteneriat cu Diverta si mallurile in Bucuresti, Bacau, Iasi, Constanta. Cursul continua si in acest an in Bucuresti si Bacau.

Misiunea NextSteve este de a dezvolta urmatoare generatie de antreprenori si profesionisti din Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare