Cresterea copilului

#carucior #bebelus #plimbare

Sa-l scoatem pe cel mic la plimbare!

Poate ca unul dintre cele mai frumoase momente petrecute cu bebelusul dupa ce vine pe lume este prima plimbare, prima descoperire a lumii in care a pasit si prima calatorie in mediul din care va face parte pentru restul vietii.

Pentru ca toata aceasta experienta sa fie una placuta si confortabila pentru copilul tau, e important sa alegi dintr-o gama variata de carucioare copii, pe cel potrivit piticului tau, in care sa se simta bine si ferit de factorii nefavorabili ai vremii.

Ca parinte, iti doresti intodeauna numai lucruri de calitate pentru cel mic si orice cumperi trebuie sa indeplineasca anumite conditii care sa se potriveasca varstei si staturii lui, de aceea avem nevoie de informatii cat mai precise cand alcatuim stocul necesar venirii pe lume a unui bebelus. Revenind la carucioare, aceastea se gasesc intr-o multitudine de variante astfel incat sa alegi modelul care il reprezinta pe copil sau care te multumeste pe tine, ca parinte. Din colectia de carucioare sport, putem alege combinatii de culori pentru un stil mai indraznet sau putem opta pentru o singura nuanta ce se asorteaza cu restul accesoriilor din garderoba copilului.

Si tipurile de carucioare 3 in 1 par a fi pe placul parintilor mai moderni, care calatoresc cu bebelusul inca de cand acesta are cateva zile. Aceste carucioare sunt ideale deoarece sunt alcatuite dintr-un carucior sport, un landou si scaun de masina, extrem de necesare in sectorul de transport al bebelusului.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului