Cresterea copilului

#copii #sanie #sanius # sanie cu volan

Sania cu volan, un "must have" al momentului

Ca parinti, cand ne gandim la saniute pentru copii, ne vin in minte automat cele pe care le-am avut noi, de lemn si cu talpicii de metal, eventual cu o funie legata in fata ca sa o putem trage dupa noi. Insa vremurile se schimba, iar copiii nostri isi doresc sa fie in pas cu ele pentru ca…ei apartin acestor vremuri.

Pentru copilul tau energic si in pas cu moda, saniute-pentru-copii.ro iti recomanda saniute cu volan pentru copii. In magazinul nostru online poti gasi numeroase modele de sanie cu volan, pentru toate gusturile. Volanul ofera mai mult control asupra directiei; astfel, schimbarea, dar si mentinerea directiei sunt mult mai facile, iar saniuta devine mai sigura pentru copilul dvs. De regula, aceste saniute sunt confectionate din plastic rezistent la inghet. De asemenea, ele sunt prevazute si cu un cordon cu maner de plastic, pentru a putea trage saniuta. Astfel, puteti participa impreuna cu puiul dvs. la bucuria zapezii.

Pe langa saniute cu volan, in magazinul nostru puteti gasi si accesorii pentru acestea, cum ar fi scaunelele detasabile. Acestea ofera copilului stabilitate si comfort, insa pot fi usor detasate pentru a putea atinge viteze mai mari. Saniutele cu volan sunt recomandate in special copiilor cu varste peste 3-4 ani si cu experienta pe partie.

Va asteptam in magazinul online saniute-pentru-copii.ro pentru a alege unul dintre numeroasele modele de saniute cu volan sau, de ce nu, saniute clasice. Aici puteti gasi cele mai variate modele si culori, toate de o calitate deosebita si la preturi accesibile. Pe langa preturile prietenoase, Magazinul de Saniute vine in intampinarea parintilor cu o oferta speciala: la orice comanda veti, transportul este suportat de catre noi. Cu alte cuvinte, indiferent de valoarea comenzii si de orasul din Romania in care locuiti, nu trebuie sa mai platiti nimic altceva pentru ca saniuta mult-visata de puiul dvs. sa fie in sfarsit a lui.

Despre Lumea Copiilor

Societatea noastra sc Efalia srl e unul dintre primii si cei mai cunoscuti distribuitori de jucarii si articole de plaja din tara. Ne-am preocupat incontinuu de diversificarea gamei de produse si de imbunatatirea calitatii produselor comercializate, reusind sa ne impunem in piata cu un raport calitate-pret greu de egalat.Produsele se comercializeaza atat in cadrul retelei de distributie locale in Dobrogea cat si la nivel national prin magazinul online www.saniute-pentru-copii.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui: Culorile care atrag noroc in casa ta

Expertul Acasa.ro Georgia Deaconu, Maestru Feng Shui

Pune o intrebare

Sfatul expertului