Cresterea copilului

#scaune isofix #scaune auto #scaune auto copii

Scaune isofix, deopotriva salutare si salvatoare

De cele mai multe ori cand ne gandim la scaune auto pentru cei mici, ne gandim la calatorii minunate de care se bucura acestia alaturi familia lor. Dar, de multe ori, mai ales in cazul copiilor foarte mici, transpotul acestora poate presupune si destinatii mai putin placute, cum ar fi cea a medicului. Pentru ca accidentare celor mici face parte, in mod frecvent, din viata celor mici. Tocmai pentru ca un copil mic este in primul rand un explorator care nu constientizeza un pericol pana ce nu il experimenteza pe propria piele. Din acest motiv, scaunele auto isofix pot fi nu numai salutare, dar si salvatoare. Dispunand de un sistem de monatare rapid, aceste scaune vor economisi timp atunci cand intervin situatii de urgenta, iar acest lucru este extrem de important in astfel de cazuri.

Dubla siguranta pentru cel mic in scaunul auto isofix

In cazul accidentarii unui copil mic transportul de urgenta la cel mai apropiat cabinet medical este cea importanta masura pe care trebuie sa o ia un parinte. Pentru ca cei mici nu se pot exprima pana la capat privind gravitatea sau chiar natura accidentului, consultul de specialitate este absolut obligatoriu. Oricat de bine l-ati cunoaste pe cel mic si in special daca nu ati vazut in mod direct toate detaliile accidentului, dar chiar si daca ati fost martori directi, ingrijirea paliativa nu este recomandata in cazul celor mici.

Pentru ca poat exista si leziuni nedescoperite pe care micutul nu le poate relata sau chiar complicatii de care numai un specialist poate fi constient si pe care tot numai un specialist le poate trata sau preveni daca acestea nu s-au instalat inca. Din acest motiv, transportul in cat mai scurt timp la cabinetul medical este mai mult decat o recomandare, este obligatia oricarui parinte sau supraveghetor care are grija de un astfel de copil. Iar pentru ca timpul este important in astfel de situatii orice ajutor care sa inlesneasa transportarea sa cat mai rapida catre cabinet este bine venit. Cu atat mai mult cu cat poate fi vorba chiar despre scaunul auto isofix de transport indispensabil pentru cei mici.

Fiindca Bebebliss stie toate astea, a selectat pentru dumneavoastra o colectie de scaune isofix special concepute pentru a asigura o instalare foarte rapida care, in astfel de cazuri, poate fi foarte importanta. Pe bebebliss.ro gasesti o gama larga de scaune isofix pentru cei mici care asigura deopotriva siguranta si confortul acestora pe durata transportului cu automobilul, dar si o mare economie de timp privind montarea acestora. Sistemul de instalare al acestor scaune este special conceput pentru ca acestea sa se instaleze cu un minim de efort si intr-un timp foarte scurt, ceea ce poate fi de un real pentru copilul dumneavoastra in cazul unei situatii de urgenta.

Si, la fel de bine, si dupa finalizarea consultultui medical, cand micutul dumneavoastra are nevoie de relaxare dupa un eveniment neplacut ca cel al unei accidentari fizice. Pentru ca scaunele isofix asigura nu numai o instalare rapida si siguranta pe toata durata calatoriei, dar si confortul de care are nevoie cel mic pentru a se relaxa si recupera totodata. Alegand scaunele isofix de la Bebebliss alegenti dubla siguranta: pe de o parte a transportului in sine, dar si a oricaror situatii de urgenta care pot inerveni in vita micutului dumneavoastra.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache: Cum sa oferi un cadou inspirat?

Expertul Acasa.ro, Claudiu Iordache

Pune o intrebare