Cresterea copilului

#aspirator nazal #smart love #nosko #ceumed

Siguranta utilizarii aspiratoarelor nazale

Nasul infundat este unul dintre cele mai suparatoare si comune simptome la bebelusi. Congestia nazala face parte din tabloul simptomatologic al virozelor respiratorii, atat de frecvente la copiii mici. Desfundarea corecta a nasucului reprezinta adesea o sarcina greu de indeplinit de catre multi parinti. Acestia sunt pusi in incurcatura de varietatea de produse decongestionante care se gasesc pe piata. Nu stiu daca sa apeleze la medicamente sau nu, cum sa scoata in siguranta mucusul din nasuc si care sunt trucurile prin care ajuta bebelusul sa respire mai usor, in timpul racelii.

in farmacii exista multe produse medicamentoase menite sa combata congestia nazala si sa ajute copilul sa respire mai usor. Acestea se gasesc sub forma spray-urilor nazale sau a picaturilor. Ele sunt utile, pe termen scurt, pentru desfundarea cailor respiratorii blocate, insa nu sunt lipsite de riscuri pentru sanatate. O solutie eficienta in cazul congestiei nazale o reprezinta serul fiziologic sau apa de mare, obligatoriu urmata de aspiratia nazala.

Aspiratorul nazal este un dispozitiv folosit la curatarea nasucului celui mic in primii ani de viata (si nu numai) cand prichindelul sufera de viroza respiratorie. in farmacii exista o varietate de tipuri de aspiratoare nazale, de la cele manuale pana la cele cu pompita, cu suctiune manuala sau, cele mai eficiente si economice, cele atasate aspiratorului.

Pentru eliminarea eficienta a mucusului poti folosi aspiratorul nazal Nosko, potrivit atat pentru copii, cat si pentru adulti. in ciuda fricii sesizate in randul anumitor membri din comunitatea parintilor, aspiratorul nazal este cea mai sigura si eficienta metoda de eliminare a mucusului la copii, validata de medicii pediatri si ORL. Nosko se conecteaza la aspiratorul casnic si asigura o presiune de aspiratie constanta de 0.2 bari, de o intensitate care ofera siguranta totala, indiferent de puterea aspiratorului. Mai mult decat atat, cu putina rabdare, parintii reusesc sa ii invete pe copii sa foloseasca singuri aspiratorul nazal si astfel au eliminat o problema principala de pe lista care formeaza grijile lor.

Orice aspirator nazal necesita o igienizare atenta a portiunii care intra in contact cu nasul copilului, pentru prevenirea infectiilor. Nosko a fost dezvoltat pentru utilizarea in siguranta la sugari si copii, se poate desface in 5 piese separate, fiind foarte usor de curatat si sterilizat.  Nosko se poate atasa pe orice aspirator casnic, imbinand eficienta similara aspiratoarelor profesionale din spital cu usurinta in utilizare si curatare superioara altor produse de pe piata.

De ce Nosko?

  • se bazeaza pe cea mai eficienta tehnologie cu vacuum
  •  este ideal pentru aspiratia nazala pentru sugari, cat si pentru adulti
  •  indeparteaza cu eficienta si rapid mucusul din cavitatea nazala
  •  poate fi demontat, fiind astfel extrem de usor de curatat si de sterilizat
  •  aspiratorul este certificat BPA FREE, compus din materiale din plastic non-toxice.

Nosko e o inventie inedita, care poate fi folosita la copii inca de la nastere si pana tarziu, in copilarie, cand invata sa-si sufle singur nasucul. Nu trebuie sa lipseasca din trusa bebelusului cu medicamente si dispozitive de ingrijire, intrucat bebelusii au tendinta de a se imbolnavi de raceala si gripa de mai multe ori pe an, ceea ce ii predispune la congestie nazala si implicit la necesitatea desfundarii nasului.

Nasul curat readuce zambetul fericit pe fata copilului!

nosko.ro

Despre Smart Love

Smart Love e dictat de sloganul "ii ajutam pe cei cu inima mare dar care isi asculta si mintea", fiind un brand al companiei internationale CEUMED (Central European Medical). Smart Love ofera in Romania produse pentru pentru cele mai des intalnite probleme la bebelusi: Sudocrem, Infacol si Nosko, disponibile in farmacii si drogherii.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului