Cresterea copilului

#baby expo bucuresti #baby expo primavara #babyexpo #babyexpo.ro #bebelusi #baby expo #mamici #gravide

Special pentru viitoarele Mamici la BABY EXPO !

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania isi deschide portile in zilele de 14-15-16-17 Martie la Sala Polivalenta din Bucuresti.

Invitam viitoarele Mamici la Clubul Gravidei, locul unde NUTRICIA, partener oficial le intampina cu informatii utile si cadouri.

Fiecare viitoare Mamica primeste un "Ghid-jurnal" pentru mami si bebe in care gaseste informatii utile despre cea mai intensa perioada de crestere a micutului (0-12 luni) si o bluzita de "bun venit !" pentru mica comoara. De asemenea, prin inscriere in Clubul Gravidei, poate castiga unul dintre cele 4 premii oferite de NUTRICIA : perna de alaptat, masuta de infasat, lampa de veghe cu termometru, cadita pentru nou-nascuti.

Si surprizele continua. Fiecare viitoare Mamica beneficiaza gratuit de o fotografie profesionala realizata de Kinderstudio Foto si de o sedinta de make-up realizata de profesionistii de la Melkior, pentru a pastra amintirea unui moment de unica frumusete.

Timp de 4 zile, cele peste 150 de companii prezinta o oferta variata de articole pentru nou-nascuti, puericultura mica si mare, jocuri si jucarii, imbracaminte si incaltaminte, mobilier si decoratiuni, produse alimentare si de igiena, cosmetice, carti si CD-uri educative, vestimentatie pentru gravide.

Informatii suplimentare pe : www.babyexpo.ro si www.facebook.com/babyexporomania

BABY EXPO, cea mai mare sarbatoare a Gravidelor si a Bebelusilor din Romania!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din cresterea-copilului

Sfatul expertului